Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magistereczka

teamt pracy magisterskiej z ekonomii...pomocy

Polecane posty

Gość magistereczka

magistereczka asia20a@tlen.pl kochani często tu zaglądam czasem coś napisze, poradzę, a tu dziś sama mam nie lada problem... ,może to nie forum w tym temacie ale często tu goszczę i mam nadzieje że i ja znajdę wskazówki... w przyszłym tygodniu mam seminarium magisterskie i muszę przedstawić temat swojej pracy... niestety chyba tego nie zrobię bo nie mam bladego pojęcia jaki wybrać.. studiuję ekonomię na 4 roku, moja specjalizacja to rachunkowość i przepisy podatkowe.... pracuje tez od 3 lat w księgowości w pewniej firmie... ale kiedy przyszło mi do wyboru tematu mam pustą głowę pomocy!!! [16.10] 16:02 magister a co robisz w tej firmie najlepiej wziąc temat dotyczący tego co robisz, wtedy łatwiej o materialy itp. [16.10] 16:02 dziara jakbyś nie dodała tego zdania "pracuje tez od 3 lat w księgowości w pewniej firmie" to może bym pomógł a tak to widzę, że ja potrzebuję pomocy większośc ludzi na moim roku...słowo ludzi jest tutaj kluczowe... pisała o inwestycjach zagranicznych w Polsce [16.10] 16:06 magistereczka asia20a@tlen.pl najgorsze jest to ze to ma być praca badawcza... chciałabym napisać coś ambitnego, nie coś co promotor czytał już 37 razy - coś oklepanego... pomóżcie... na pewno ktoś pisał w takim kierunku... 🌼 przeniosłam temat bo ktoś bardzo był miły i usunął go z innego forum a mi naprawdę bardzo zależy....

Gość magistereczka
pomóżcie mi... rzućcie jakieś propozycje prac magisterskich z ekonomii na keirunku rachunkowość...

W necie są takie portale piszące i sprzedające prace. Zajrzyj tam,nie po to by z nich korzystać, ale może coś Cię tam \"natchnie\", jak poczytasz tematy.

Gość magisterka224
wplyw integracji Polski z UE na system podatkowy wPolsce