Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka tratata

fizjoterapia-studia zaoczne w Walbrzychu..jest ktos?

Polecane posty

Gość ewka tratata

albo kto studiuje zaocznie w innym miescie? ja dopiero zaczelam studia po dluzszej przerwie...nie mam juz 18 lat:) i jestem przerazona....materialu mnostwo,boje sie ze nie podolam...czy ktos ma jakies doswiadczenia i moze podzielic sie ze mna?

Gość pralinka owocowa
ja mam doświadczenie w rezygnacji z tego typu studiów.. a poddalam sie z tego powodu ze nie wytrzymałam tego psychicznie... moze gdybym się bardziej uparła dałabym rade ale wyszlo jak wyszlo:)

Gość ewka tratata
pralinko,a mozesz powiedziec cos wiecej? ja jestem przerazona nawalem materialu,glownie z anatomii,a wczesniej nie uczylam sie w tym kierunku(ekonomia)..boje sie tego wszystkiego...

Gość ewka tratata
ale chcialabym w przyszlosci byc fizjoterapeuta:)

Gość ewka tratata
nikt nie wypowie sie juz?

Gość dam ci rade
zastanów się lepiej głęboko czy na pewno chcesz byc tą fizjoterapeutką...studia owszem ciekawe lecz pracy po nich zero.Mysle ze musi upłynąc wieleeee lat zeby cos sie zmienilo w tej kwestii:(

Gość ewka tratata
jak to zero?przeciez fizjoterapeuta moze pracowac i w gabinecie rehabilitacyjnym i w przychodni,szpitalu,moze tez sam prywatnie "masowac" ludzi..to przyszlosciowy kierunek,lepszy niz pedagogika i socjologia po ktorych czeka posredniak... moze ktos napisze cos jeszcze