Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość september8

Bol głowy w ciązy /

Polecane posty

Gość september8

czy mozna zażywac jakies leki na ból głowy w ciązy ? Jestem w 8tc i bardzo dokucza mi ból głowy, a nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu. Co robic?

ja też miałam okropny ból głowy na początku ciązy, nie spałam całe noce, ale bałam sie brać cokolwiek, podobno mozna apap ale musisz sie skonsultowac z lekarzem...

Gość 2 ciąże
po 4 miesiące okropnego bólu -wytrzymałam dla dobra dzieci- też ci się uda :) pozdro

ja co prawda poroniłam 2 razy,ale przy obydwóch ciążach dokuczał mi bol głowy.Ja też słyszałam ,ze mozna stosowac apap,ale ja się bałam i nie brałam go -jedyne co to przykładałam sobie saszetki lodu na głowe,czoło,tylko zawijałam to w ścierke,aby tak bez posrednio nie kłasc na głowe lód.to mi troche pomagało.Jezeli wytrzymsz to nie bierz lekarstw.A! słyszałam także ze okład z octu na czoło też pomaga,ale ja tego nie stosowałam,bo jak się o tym dowiedziałam to zdążyłazm juz poronic.Zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie

Gość livia79
ja w ciazy mialam niesamowite bole glowy tak do 4 miesiaca ciazy, myslaam ze zwariuje ale balam sie brac tabletek raz zazylam poloowe paracetamolu bo to pozwolil mi brac lekarz

Gość d.d..d
Proponuje nic nie brać. Ja bylam w ciazy przeziebiona i lekarka powiedziała,ze nawet tabletek do ssania nie powinno sie. Jakos dasz rade, wszystkie cierpiałysmy. Nie bierz leków.

Ja też miałam na początku ciąży potworne bóle głowy...lekarz zalecił brać PARACETAMOL albo APAP....ale starałam się brać tylko wtedy, jak już bolało nie do wytrzymania...teraz już bóli nie miewam i nie biorę tabletek...ale czasem lepiej wziąć i nie męczyć ani siebie ani dziecka:)

Gość a zamiast leków
??? okłady zimne nie pomagaja:(