Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Podkłady

Polecane posty

co lepsze dla cery tlustej? fluid , puder w kompakcie? transparentny, sypki? co najpierw?? chodzi o dobry mat i krycie. prosze o rady

polecam maxfactor. ten taki dwu skladnikowy z kremem na podklad. Jest rewelacyjny. Po nalozeniu tego zawsze jeszcze delikatnie pudruje sypkim twarz. ewentualnie roz na policzki. Kiedys tez tluscila mi sie skora, szczergolnie w okolicach nosa, czola i brody. Odkad uzywam podklad maxfactora, skora sie przestala tluscic..polecam

o dziekuje;) a on chyba drogi jest?? no ja mam bardzo tlustą cere paradoks polega na tym ze nie mam pryszczy tylko okropnie sie tlusci;/ a to jest blad jesli potraktuje buzie samym pudrem w kompakcie? czy lepiej wlasnie fluidem?

kolo 50zl. stosowalas cos wczesniej ? Ja osobiscie chyba wzielabym fluid. Sypki jenie jest az tak trwaly.

no troche drogi kurcze,tak do tej pory mialam rimmel stay matte ale mialam wrazenie ze jest za jasny i teraz mam astora ale pani w sklepie mnie zmylila i okazalo sie ze to jest transparentny a o ile mi wiadomo to transparentny nadaje wykonczenie jedynie.ogolnie kiepsko kryje matuje na krotko i szybko sie sciera.Rimmela zresztą tez tyle ze kryje lepiej ale tez na krotko,dlatego chyba wroce do fluidów i ewentualnie jakis puder na zmatowienie w ciagu dnia,no 50zł piechota nie chodzi ale chyba zainwestuje i zasugeruja sie Tobą,a sprawdzałas moze ile jest tegow srodku? np. w Lirene rozswietlajacym i matujacym takim brazowym i metalicznym propstokatnym opakowaniu to jak z ciekawosci rozcielam bo szybko mi sie skonczyl to do polowy bylo puste a ta pompa z fluidem zaczynala sie ku gorze;/.

hmm.. nie wiem szczerze mowiac ile jest w srodku... mam go juz poraz 4.. na serio jestem zadowolona, chodz jak czytam ta tym forum do ktorego Ci wkleilam link opinie sa podzielone. srednio starcza mi +- 5 miesiecy (z tego co teraz udalo mi sie policzyc :) ) a maluje sie codziennie pn-pt . W weekendy czasami jak sie cos planuje ..Ogolnie daje jej odpoczac wtedy . Kurcze.. jeszcze jeden byl spoko z Loreala tylko cena tez wyzsza... nie pamietam nazwy .. :/ ale mialam go tylko raz.

ooo... oriflame maja rewelacyjny podklad ... taki w sloiczku... Jak mieszzkalam w PL zawsze go kupowalam.. i jest tez tanszy od maxfactora.

aha ale bardzo Ci dziekuje za zyczliwa porade.Teraz pobuszuje po necie zeby zasiegnac dodatkowych informacji, ale jutro przejde sie do kosmetycznego obejrzec ten fluid maxfactora ;) pozdrawiam!

Oriflame - Flawless Pressed Powder - Korekcyjny puder prasowany, jesli bedziesz chciala jednak prasowany . jeszcze sprobuje poszukac tamtego...

Gość jeszcze moja rada
hej,jak masz tak blyszczaca cere ta sprobuj mouse maybeline,mi wysuszyl skore,wiec dla ciebie powinien byc ok,kolezance tez bardzo pasuje,no i jest tanszy od max factora,dodatkowym plusem jest to,ze jest bardzo wydajny;-)