Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogle nie gryza

przez sawicka Po straci poparcie niestety

Polecane posty

Gość eenieeeeeeeeee___________
nie straci!!!!!!!ludziska sa mądrzy !!nie uwierza w gierki Pis!!! słucham wlasnie konferencji PO-PITERA rewelacyjnie tłumaczy BRAWO!! ma racje ludzie sie boja!! PIs sieje strach !

Gość ziewam na wszystkich troli
nie straci bo elektoraty partii politycznych w PL są jak szalikowcy klubów piłkarskich , barw klubowych sie nie zmienia a kazdy atak na jedego kibola jest atakiem na wszytskich :) Tusk Donald musiałby na wizji podczas debaty zgwałcic Monike Olejnik a i tak połowa elektoratu PO powiedziała by że ABW podała mu srodki halucynogenne żeby go wrobić Afery? Jakie afery mordo ty moja , w Polsce nie ma afer wszyscy sa uczciwi i dobrzy :P

Gość mojego i mojej rodziny
nie straci :)

Gość przejrzyjcie na oczy
Wiecie, jaka jest różnica między PiSem a PO? Jak Sawicka została przyłapana na łapownictwie, to ją wyrzucili z partii. A postępowanie jest w toku. A Jak do ministerstwa pisowego ktoś niesie łapówkę, to go zatrzymają w portierni, żeby nie było wiadomo, do kogo:) Z PO wyleciała Zyta Gilowska, bo obsadzała stanowiska synem, i połową rodziny. I gdzie znalazła miejsce? Oczywiście w PiSie, gdzie Gosiewski wraz z całą rodziną obsadza samorządy, a Kaczyński występuje w dwóch osobach, więc tam takie akcje są normą:)

Gość eenieeeeeeeeee___________
właśnie dlaczego?? w lipcu Sawickiej nie zamkneli ,,była propozycja łapowki !! dalczego ???????????pytam dlaczego ?????