Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dsdsdsd

Nie rosna mi nowe w艂osy. Pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 dsdsdsd

Od jakiegos czasu zauwazylam ze 艂ysieje. Nie jest to jednak spowodowane nadmiernym wypadnaiem wlos贸w ale tym, ze w miejsce tych wypadnietych nie wyrastaja mi nowe. Czy ktos wiec jaka mo偶e byc przyczyna i co robic?Za wszelkie rady z g贸ry dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marrillena
slyszalam ze dobre rezultaty daje czarna rzepa i gotowana cebula

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dupa blada................
dziewczyno, biegusiem do lekarza. mo偶esz mi臋膰 艂ysienie androgenowe, a tego rzep膮 nie wyleczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdsd
Lysienie androgenowe, tego si臋 w艂asnie obawialm. A do jakiego lekzra powinnam sie udac?Dermatolog, endokrynogog?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marrillena
Rzepa pomogla bardzo mojemu ojcu, byl czas ze mu wlosy wypadaly, zaczal myc je szamponem z rzepy i przestaly wypadac a do tego utrzymuja wciaz naturalny kolor mimo ze tato dobiega 60 lat. Mi osobiscie na wlosy pomogly oklady z gotowanej cebuli (moze byc tez surowa ale potem strasznie smierdzi), picie ziol z pokrzywy i plukanie wloso rumiankiem. Dodam ze mi wlosy nie wypadaly garsciami ale wychodzily troche wiecej niz zwykle chyba ze wzgledu na stres. poza tym mialam je cienkie i slabe. teraz ich stan znacznie sie poprawil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdsd
wlasnie chce sobie kupic taki zestaw z joannny z rzepa ale boje sie ze to nie pomoze. Jesczze raz podkreslam, 偶e mi nie wypadja w艂osy ( w czasie mycia tak oko艂o 50 wiec to chyba standard, w ciagu dnia najwyzej kilka) jednak tylko nie wyrastaja mi nowe. Chce sobie kupic LOxon 5% ale czytam ze opr贸cz korzysci moze tez przyniesc skutki uboczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marrillena
Szampon na pewno nie zaszkodzi wiec go kup. A pomoc tez pownien nawej jesli minimalnie ale zawsze cos. Nie raz slyszalam ze rzepa ma dobre wlasciwosci no i moj tato stale myje szamponem z rzepy wlosy. Moze cierpisz na brak witamin? polecam silice i zielona herbate. Do lekarza tez mysle ze jednak warto sie wybrac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loxon5
a jakie skutki uboczne wywo艂uje? ja stosuje od dw贸ch tyg,bo mam ten sam problem,o efektach mo偶na m贸wi膰 dopiero po 2-3 miesi膮cach:/

Udost臋pnij ten post