Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsd

Nie rosna mi nowe włosy. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość dsdsdsd

Od jakiegos czasu zauwazylam ze łysieje. Nie jest to jednak spowodowane nadmiernym wypadnaiem wlosów ale tym, ze w miejsce tych wypadnietych nie wyrastaja mi nowe. Czy ktos wiec jaka może byc przyczyna i co robic?Za wszelkie rady z góry dziekuje

Gość marrillena
slyszalam ze dobre rezultaty daje czarna rzepa i gotowana cebula

Gość dupa blada................
dziewczyno, biegusiem do lekarza. możesz mięć łysienie androgenowe, a tego rzepą nie wyleczysz.

Gość dsdsdsd
Lysienie androgenowe, tego się własnie obawialm. A do jakiego lekzra powinnam sie udac?Dermatolog, endokrynogog?

Gość marrillena
Rzepa pomogla bardzo mojemu ojcu, byl czas ze mu wlosy wypadaly, zaczal myc je szamponem z rzepy i przestaly wypadac a do tego utrzymuja wciaz naturalny kolor mimo ze tato dobiega 60 lat. Mi osobiscie na wlosy pomogly oklady z gotowanej cebuli (moze byc tez surowa ale potem strasznie smierdzi), picie ziol z pokrzywy i plukanie wloso rumiankiem. Dodam ze mi wlosy nie wypadaly garsciami ale wychodzily troche wiecej niz zwykle chyba ze wzgledu na stres. poza tym mialam je cienkie i slabe. teraz ich stan znacznie sie poprawil.

Gość dsdsdsd
wlasnie chce sobie kupic taki zestaw z joannny z rzepa ale boje sie ze to nie pomoze. Jesczze raz podkreslam, że mi nie wypadja włosy ( w czasie mycia tak około 50 wiec to chyba standard, w ciagu dnia najwyzej kilka) jednak tylko nie wyrastaja mi nowe. Chce sobie kupic LOxon 5% ale czytam ze oprócz korzysci moze tez przyniesc skutki uboczne

Gość marrillena
Szampon na pewno nie zaszkodzi wiec go kup. A pomoc tez pownien nawej jesli minimalnie ale zawsze cos. Nie raz slyszalam ze rzepa ma dobre wlasciwosci no i moj tato stale myje szamponem z rzepy wlosy. Moze cierpisz na brak witamin? polecam silice i zielona herbate. Do lekarza tez mysle ze jednak warto sie wybrac.

Gość loxon5
a jakie skutki uboczne wywołuje? ja stosuje od dwóch tyg,bo mam ten sam problem,o efektach można mówić dopiero po 2-3 miesiącach:/