Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrzymamy.

Mordy wy moje jeszcze tylko pięć dni

Polecane posty

Gość wytrzymamy.

Epizod 1 Sawicka z PO: jest nas troje, którzy tworzą prawo, będziemy przekształcać szpitale w spółki prawa handlowego. Epizod2 Sawicka z PO: ci będą mieli fart, którzy pierwsi będą wiedzieć". Biznes na służbie zdrowia będzie robiony. Epizod3 funkcjonariusz : -Tak, prawdę mówiąc, to w biznesie to zarobisz kurde o wiele, wiele więcej niż te diety, co tam wam sypią śmieszne, nie? Sawicka z PO: -Zgadza się tylko wiesz mieć biznes, otwierajcie jak coś tutaj w Warszawie, zgram wam taką pakę ludzi, którą bym kierowała jak tra la la la, i biznes w Warszawie funkcjonariusz: -No Sawicka z PO : -I rezyduję tutaj, na stałe przeprowadzam się i koniec i kręcimy lód, co półtora tygodnia jestem w Sejmie funkcjonariusz : -No Sawicka z PO: -Codziennie w robocie, Warszawa nasza Posłem który pomagał Biernackiej jest Marek Biernacki - tez z PO Nie wstydzicie sie g łosowac na takie szuje? mody wy moje ja wiem że wy wstydu nie macie :P

Gość nie goraczkuj sie facet
własnie dzisiaj zdecydowałam że zagłosuje na PO

Gość spokojnie oddam głos na PO
:classic_cool:

Gość myślę ze Sawicka
spokojnie znajdzie miejsce w PiSie, tak samo jak Gilowska, którą wyjebali z PO za machloje, więc w PiSie ją przygarnęli z otwartymi rękoma:O

Gość mordki wy moje
nie nerowac sie bedzie dobrze :P strajk lekarzy był? był i jest :P szpitale zadłużone jak hoooj ? nawet jak 3 hooje :P no to sie je kupi za symboliczną złotówke i bedziemy krecic lód mordeczki wy moje only PO partia madrych ludzi - BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ :)