Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anqa81

czy podwyższona temperatura może świadczyc o ciąży?POMOCYYYYYY

Polecane posty

Witajcie! Dzisiaj jes mój 13ty dzien cyklu. Ze wzgledu na to,ze mielismy male problemy z zzajsciem,lekarz przypisał mni tabsy.Podobno po skończeniu tej paczki bede mogła zajśc bez problemów. Zauważyłam,że od kilku dni temp. nie spada pobniżej 37,2 stopni. Czy to może być ciąża? Jestem senna,zmeczona,mam nabrzmiałe p[iersi i brzuch jakoś tak dziwnie boli... POMOCY????????

Gość skryta0077
a KIEDY TO ROBLILISCIE?

może to przez te tabletki, chociaz sama juz nie wiem. Nigdy wczesniej moja temperatura nie była taka wysoka..... :(

Gość skryta0077
9 dzień cyklu,moim zdaniem to troche za wczesnie,nejlepiej 11,12,13 wtedy jest najbardziej prawdopodobne zajscie w ciąże,od 9 dnia plemniki mogly nie przezyc...

w takim razie dlaczego taka temperatura??? ciagle ponad 37 stopni. Nie jestem nawet przeziebiona....

Gość skryta0077
a teraz który masz dzień cyklu

dzisiaj jest 13ty dfzien cyklu.Martwi mnie ta temoperatura, bo gdybym była wciązy, to chyba powinnam przestac brać tabletki,prawda? wzięłam dopiero 8,ale lekarz powiedział ze w kazdej chwikli moge zajsc.....

Gość skryta0077
skoro tak,to musisz sie jak najszybciej wybrać do lekarza

Gość ale to oznacza
jesli dobrze przeczytałam ze robiliście to 9 dnia cyklu a teraz masz 13 więc objawy ciązy po 4 dniach nie są raczej możliwe, nawet testy ciążowe nie sa wstanie wykryć

ale mogłam być w ciaży i miec okres, co nie? Lekarz mnie nie zbadał i przuypisał tabletki antykoncepcyjne w ostatnim dniu cyklu.... Kurcze, chyba oszaleję :(

Gość ale to oznacza
to zrób test ciążowy

chyba tak zrobie. Jutro rano zrobię test.Zastanawiam sie tylko czy coś wykaze.....

Gość kuleczka lotto
"dzisiaj jest 13ty dfzien cyklu.Martwi mnie ta temoperatura, bo gdybym była wciązy, to chyba powinnam przestac brać tabletki,prawda?" nie mogłaś zajść w ciążę biorąc tabletki, ponieważ przy braniu tabletek nie ma dni płodnych. lekarz powiedział Ci, ze dopiero jak odstawisz, to będziesz mogła łatwiej zajść w ciążę

powiedział,że moge zajsc w ciaze w czasie brania tabletek, bo w pierwszym miesiącu - jesli biorę od ostatniego dnia miesiączki -nie ma 100 NAWET 99 % PEWNOśCI. Kiedyś moja położna mówiła mi to samo.Jesli od pierwszego dnia wtedy pewenij, choć nie do końca .....

a może to być normalna owulacja??? - ten wzrost temperatury????? Wczesniej nic takiego nie zauważyłam, może to dzieki tabletkom, co myslicie??????