Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

angielski, zaproszenie, nie umiem

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

chce napisac zaproszenie do bylego dyrektora szkoly na bal z okazji 100lecia istnienia wlasnie tej szkoly;) mam zastrzec ze obowiazuje stroj oficjalny, a szczegoly dot organizacji balu znajdzie na stronie szkoly i poprosic o potwierdzenie przybycia... teraz to co usiluje napisac (nie umiem za bardzo ang wiec bez smiechu, tylko prosze o pomoc) Mr Nowak have a pleasure in inviting of ceremony (i tutaj z okazji stulecia szkoly? ale nie wiem jak to napisac) on Sunday, 11th November, at 20 p.m of Sobieski Hotel. More infomation on school`s website. RSVP, xyz na przyklad moze byc cos takiego? :O :( bo juz nie wiem:( prosze niech ktos cos doradzi:(

Gość pomozcie prosze
w slowniku mam tylko stulecie - century ale nie wiem czy w takiej sytuacji cos takiego mozna uzyc, czy nie:(

Gość pomozcie prosze
a i stroj oficjalny czyli czy moze byc np. Dinner Jackets and Evening Dress ? dodane na koncu.

Gość pomozcie prosze
jest tutaj ktos? nikt nie chce pomoc czy niek nie umie (w co nie wierze)

Gość pomozcie prosze
up up up dzieki wielkie za zainteresowanie ...

Gość ooooooooo
Mr Nowak has a pleasure to invite for a ceremony of the centenary of school

Gość ooooooooo11
formal outfit, please

Gość swinkowaaa
Ty albo ktos tam request the pleasure of your company at a party in celebration of 100th Scholl establishment Anniversary on Sunday, the eleventh of November Two thousand and Seven at eight o'clock in the afternoon Sobieski Hotel Please join us on this joyous occasion as we celebrate 100 years of …….. (imi3 szkoly) at a party on November 11, 2007 at eight o'clock in the afretnoon Sobieski Hotel (adres)

Gość pomozcie prosze
dziekuje

Gość swinkowaaa
jak napiszesz zamiast party "formal party" albo formal celebration bedzie, ze maja sie ubrac jak nalezy :)