Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berta16

Czy to normalne

Polecane posty

Gość Michael33
No właśnie, szukasz substytutu tatuśka... ustawiony, doświadczony, nie będziesz musiała pracować... stare jak świat ! Według mnie próżność i brak ambicji z twojej strony !

Masz jakiś kompleks z tą kasą ? Nie pomyślałeś, że dziewczynie może imponować zupełnie coś innego ? Kultura, zachowanie, doświadczenie itd ? Sama bym nigdy nie zwróciła uwagi na gnojka 21 lat, minimum 30.

Gość kinia..............-
ja mam 19lat ale nigdy nie mialam chlopaka w swoim wieku,bo wg mnie sa dziecinni a ja nie potrzebuje dziecka na wychowanie tylko chlopaka odpowiedzialnego.Najstarszy moj chlopak mial 27lat,nigdy nie bylam ze starszym bo jest dla mnie za stary ale kazdy ma inny charakter i gust

Gość Wtam mam 115 lat
mam juz trzy zony w wieku 80 lat. Masz szanse zostac moja kolejna zona. Oczekuje na CV i list motywacyjny

Gość Wtam mam 115 lat
podczas seksu analnego używam kilograma wazeliny, bo skóra już nie jest tak elastyczna jak kiedyś

Gość Wtam mam 115 lat
podszywaczu podszywajacy sie podemnie pozdrawiam :) uzywam nie wazeliny a oliwki w zeli i troche mnije mi je schodzi :)

Gość Wtam mam 115 lat
do tego moja gra wstępna trwa pół godziny - nawzajem z partnerką masujemy sobie odciski na stopach :)