Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewictwo się liczy

Dziewictwo jest ważne, dziewictwo kształtuje charakter i ma na niego wpływ

Polecane posty

Dziewczyny koło 20-stki, które są dziewicami mają zupełnie inny charakter. Są łagodne, porządne, niewinne, wrażliwe, romantyczne, mądre, dziewczęce, nienachalne i nie wyzywające oraz nie wulgarne. Dziewczyna, która straciła cnotę jako nastolatka i miała kilku partnerów nigdy taka nię bedzie. Dlatego cenię sobię dziewice, ewentualnie dziewczyny, które straciły cnotę po 20stce i miały np. jednego partnera, gdyż to one przeważnie mają ten typ charakteru, który mi odpowiada, a nie latawice co straciły cnotę jako nieletnie nastoletnie pindy i gówniary i miały po kilku partnerów

Gość candywoman
a co z dziewczynami, które straciły dziewictwo i miały jednego partera przed 20? ominałes je :O

Gość candywoman
a dziewczyny, ktore do 20 roku zycia byly dziewicami, a potem szaczyly byc, cytuję, "latawicami"? roprawke wez o tym napisz :D

Dziewczyny, które straciły dziewictwo przed 20 mają już inny charakter. Nie są takie łagodne i czułe. Za krótko trwały w dziewictwie, przez co ukształtował się im inny charakter

Gość lol znam panne ktora stracila
dziewictwo w wieku 24 lat, z chlopakiem, kotry jest teraz jej mezem, ale to nie przeszkadza jej puszczac sie na prawo i lewo (ma teraz 29 lat i jak widac nadrabia te lata nastoletnie :D )

Gość Hej Pawełku dziecino
a jak masz zamiar sprawdzić czy twoja zona jest dziewicą czy nie? Bo skoro chcesz dziewicę to sam tego przed ślubem nie sprawdzisz - w końcu trzeba być konsekwentnym i wiernym swoim przekonaniom.

Tak czy inaczej jak dziewczyna traci cnotę jako nastolatka to przeważnie przejawia te cechy: głośna, nadmiernie śmiała, zbyt rozrywkowa, hałaśliwa, bezwstydna, tylko seks jej w głowie

Gość candywoman
i co, poparłes to jakimis badaniami?

Ludzie, ile czasu macie jeszcze zamiar karmić takie trolle? Później skarżycie się gremialnie, że to forum schodzi na psy. A dlaczego? Ano dlatego, że Wasze zainteresowanie przyciąga tu wszelkiej maści popaprańców, idiotów albo \"dowcipnych\" gimnazjalistów oraz sprawia, że dobrze się tu czują. Bo jakże nie czuć się tu dobrze, skoro niewielkim wysiłkiem \"taaaaakie wypasione\" prowokacje można robić?

Gość candywoman
tak bo pasztet ma juz gorszy charakter nie chciałabym miec chłopaka czy męza, który mówiłby o mnie - miałem szczescie, była niezuzyta :O

Gość hueh zycze ci jak
najlepiej pawle, ale wasze rozprawiania na ten temat wprawily by w gromki smiech nie jednego psychoterepeute:D fakt faktem ze rozwiazlosc dzisiejszych nastolatek/nastolatkow bo to sie rowniez panow tyczy:] ale kobiety kolo 30 majace tylko jednego partnera zyciowego zaczynaja czuc wiele pokus....wiec drodzy mezowie "dziewic" nie ma reguly....:D

Gość hueh zycze ci jak
fakt faktem ze rozwiazlosc dzisiejszych nastolatek/nastolatkow siega zenitu- mialo byc, zezarlo mi tekst:P

Gość założe sie ze zuzytego
ja bym takich przechodzonych nawet kijem nie tyknela ale malo kobiet sie szanuje wiec jest potem jak widac ;)

\"U faceta doświadczenie to zaleta, jeden z wykładników męskości i dobrego zdrowia \" tak a dla kobiet to szmacenie się gratuluję męska szowinistyczna swinio - kończę z tobą dyskusję, bo nie ma ona sensu od początku zresztą nie miała. nie wiem po co się włączylam do rozmowy żegnam ozięble

Gość fgfhth.
tak, facetowi wolno, a kobiecie nie....? Obłuda. I szowinizm.

To nie jest żadna szowinistyczna świnia, tylko jakiś siedemnastolatek, który nudzi się na lekcji informatyki, a do tego bawi go sianie zamętu na forach dyskusyjnych i wyprowadzanie ludzi z równowagi. A jedyna kobieta, którą miał to jedna z jego dłoni. Tyle w temacie poważnych rozmów z trollami.

Gość u faceta to zaleta ale tylko w
ich gronie, bo te dziewice po 20tce marzące, wrażliwe i romantyczne takich co zaliczają panienki nie chcą:P

nie \"rzucam kitą\" bo nie boję się ciebie nie widzę jednak sensu dalszej rozmowy z niedojrzałym kolesiem życzę zdrówka a propos: przebadałeś się po tych bogatych doświadczeniach?? buehehehehe

A jak facet jest prawiczkiem i szuka dziewicy to też jest szowinistą? A jeśli np. prawiczek szuka dziewicy bo jest idealistą to źle?

nie, jak prawiczek szuka dziewicy to jest ok jak doświadczony mężczyzna szuka dziewicy to tez jest ok ale jak koleś który (tak twierdzi oczywiscie) zalicza panienki i uważa, że jemu wolno a kobiecie nie, szuka dziewicy to dla mnie jest nie halo

Gość marzycielka001
grzesznica.magdalena--> to jest myślenie niedojrzałych małolatów ;) z nie jednym dojrzałym facetem na ten temat rozmawiałam i żaden tak nie myśli by dziewczyna która miała kilku partnerów lubiaca seks to sz.. i tego typu podobne ;)

Gość A ja gdzie się zaliczam
A jak ja miałam 18 lat gdy straciłam dziewictwo, to co? Już jestem latawicą, której tylko jedno w głowie? Otóż nie mój drogi - nie jestem. Spałam tylko z jednym mężczyzną - z moim obecnym mężem, po pół roku bycia ze sobą, a Ty mi mówisz, że jestem szmatą. No cholera jasna jak tu się nie wkurzyć? A takimi jak Ty się brzydzę. Zanim poszłabym z kimś takim do łóżka, to musiałby pokazać mi wyniki badań na wszystkie HIVy, wirusy, grzyby. Pewnie nie raz na dziwki chodziłeś, co? Widać to po Twoim sposobie odnoszenia się do Kobiet. Jesteś zwykły dziwkarz i tyle. A co do tych cech o wrażliwości, śmiałości itp. Przeprowadziłeś jakieś badania na ten temat, że tak mówisz? Masz wyniki tych badań? No właśnie - nie masz, więc nie pieprz głupot chłopcze. Nie pozdrawiam.

Gość Szabatin cycki extra
pawle-28 ty szowinistyczna meska swinio, jestem chlopem, kogo zes kurva ruchal przed twoja stara, mlode kozy jak arab, przymnkij morde i spadaj

Gość Szabatin cycki extra
pawle bo dostaniesz kopa w jaja, moja zona miala 19 lat i byla nastolatka i wypraszam sobie szajbusie