Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita245

nie nawidze go

Polecane posty

Gość julita245

wczoraj dowiedzialm sie ze facet z ktorym spotykam sie od roku i ktory mowil ze chce sie ze mna ozenic ma zone i 2 dzieci...a co najlepsze ma syna w prawie w moim wieku...jak sie okazalo klamal mnie we wszystkim...jestem zalamana powiedzcie co robic...musze spojrzec mu w oczy i napluc w twarz..jak sie na nim zemscic

Gość kl
Bardzo prosto , zapros żone na spotkanie i opowiedz o Waszych wspólnych planach :)

Gość odejdź
zapomnij, zerwij wszelkie kontakty szkoda kawłąka miejsca w Twoim życiu, sercu, głowie dla takiego smiecia Zemsta? Wcale nie ejst orzkoszą, wręcz przeciwnie, przedłuża agonię

Gość gola leona
nie daj mu wiecej dupy i bedzie ok :o

Kochana, radze ci nie rob scen i najlepiej zachowuj sie jkby go nie bylo jak zobaczy twoja obojetnosc to pomysli, ze nic dla ciebie nie znaczy i ze masz go w dupie. Faceci smieja sie z rozhisteryzowanych lasek, a obojetna postawa daje im do myslenia. ze mna zerwalo kilku gosci i zawsze tak robilam, czyli zadnych scen, placzu. Po prostu zadzieralam nosa i pokazywalam, ze juz on mnie nie obchodzi.

Gość kl
Tak tak Migota - chyba jednak sie mylisz , fajny zwiazek bez konsekwencji

Gość radze ciiii
Julita przykro mi, ze tak sie stalo. Radze Ci tak.. spotkaj sie z jego zona za jego plecami tak by nic nie wiedzial. Pamietaj, ze ona jest niczemu winna, ze z niego taki dran. Pewno nawet nic nie wiedziala. Postaw sie na jej miejscu w jakiej ona jest sytuacji. Ma dziecko z tym draniem i juz od dawna jest jego zona. Nie wierz mu w jakies teksty typu ona mnie nie kocha a ja jej, juz dawno chcialem z nia sie rozwiesc, ona mnie zdradza i tysiace innych. Tacy faceci potrafia klamac byle osiagnac swoje. Powiedz jej prawde za jego plecami, opowiedz wszystko tak by wiedziala jakiego ma meza i ojca dla swojego dziecka. Bo inaczej na Twoje miejsce wskoczy inna laska i dalej bedzie wyrzadzaj krzywde tej kobiecie. Tobie tez wyrzadzono krzywde i niestety jest to sytuacja bez wyjscia dla Ciebie ale mozesz podejsc do tego tak, ze uratujesz ta biedna kobiete przed zaklamaniem itd i bedziesz miala satysfakcje, ze z jego krzywdy jaka Ci wyrzadzil sam sobie krzywde zrobil bo na pewno bedzie mial pieklo. Wiesz.. sam jestem facetem, ktory zrobil cos takiego swojej zonie tyleze moja "kochanka" nie powiedziala jej nic o nas a ja ja olalem i znalazlem kolejna. Kto wie moze bym tak krzywdzil wszystkie te kobiety gdyby nie fakt, ze ta druga zrobila wlasnie tak jak Ci napisalem. Bylo ciezko. Teraz jestem 2 lata po tym wydarzeniu i staram sie caly czas odzyskac uczucie mojej zony bo jak stracilem grunt pod nogami to cos mnie tknelo by w koncu wczuc sie w innych i zobaczyc co zlego zrobilam i robilem. Jestem wdzieczny mojej ostatniej kochance za to, ze uratowala mi zycie.

Gość julita245
czuje sie oszukana i mam ogromny zal do tego czlowieka...wiem ze w czasie kiedy spotykal sie ze mna umawial sie jeszcze z jedna dziewczyna...w bydgoszczy chyba mieszaja najwieksi dranie...zamierzam spotkac sie z jego zona i opwoedziec cala historie..pokaze zdjecia i smsy..wszystko...musze za wszelka cene pokazac mu ze nie jestem naiwna, glupiutka barib...boje sie tego czlowieka bo wiem ze jest wyrachowany i zdolny do wszystkiego..klamal mnie we wszystkim twierdzil ze mial firme a jak sie okazalo byl jednymie przedstawicielem handlowym...musze mu pokazac ze sie go nie boje i spotkam sie z jego zona i synem

Gość julita245
bo wiem ze jak porozmawiam z jego zona to to nie zrobi na nim zadnego wrazenia i tak wszystko przekreci ze wyjdzie na niego a jak porozmawiam z jego dziecmi...ktore sa zreszta w prawie w moim wieku to to go zaboli...musze im powiedziec jakiego maja tatusia skurwysyna...OSTZEGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY UNIKAJCIE PIOTR J....z okolic bydgoszczy...jest to zwykly oszust

Gość radze ciiii
z zona owszem ale nie z dzieckiem. Moje przyplacilo to wizytami u psychologa. Wiem ze to przezemnie i biore wine na siebie ale dziecko jest niczemu winne - po co chcesz tamtemu tego dostarczyc?

ale jak pokazesz to wszystko żonie to przeciez bedzie koniec jego małżeństwa, a dzieciakow szkoda..

Gość radze ciiii
eh nawet 20pare letnie dzieci to wciaz dzieci. Jak maja ulozyc sobie pozniej swoje zycie jak widza co sie dzieje w ich najblizszej rodzinie? apeluje w imie dziecka daj dzieciom spokoj.

Gość julita245
jego syn jest prawie dorosly...ma 17 lat on mogl sie mna zabawic...przyjechac do mojego rodzinengo domu i pieprzyc moim rodzica o slubie...dlatego ja tez mam prawo zlozyc mu wizyte i poopowiadac jaki z jego tatusia lover...corke oszczedze bo jest jeszcze mloda...ale z synem porozmawiam...

matko! 17 lat dorosly? przeciez to najgorszy wiek:O oszczedz mu tego, rozstanie rodzicow juz bedzie dla niego szokiem

Gość julita245
poza tym ostzegam wszystkie kobiety zeby wystrzegaly sie niejakiego piotr j. zamieszkalego pod bydgoszcza...ten pan przedstawia sie jako wlasciciel firmy meblowej, ale wcale jej nie ma..byl przedstawicielem handlowym w jednej firmie pod gdanskiem ale zostal z niej dyscyplinarnie zwolniony za machloiki i oszustwa...dziewczyny uwazajcie na niego teraz wiem ze czesto siedzi na czacie...nie rozmawiajcie z nim,,,iprzede wszystkim nie ma 30 lat tylko ponad 40

Gość julita245
nie oszczedze nikogo juz...ja lezalam przez tego czlowieka w ciezkiej depresji...mialam mysli samobojcze to dlaczego mam siedziec cicho i cierpiec...niech inni tez wiedza jaki z niego skur**** narobie mu wstydu na cala bydgoszcz i polske...wszyscy znajomi sie dowiedza jakim jest draniem

Gość no to zycze powodzenia
no to zycze powodzenia skoro chcesz poczestowac jego syna tym z czym sama sie borykalas mysli samobojcze i depresja.

ale dlaczego niewinni maja cierpiec? bo Ty cierpisz to dzieci jego tez maja? co one zaiwnily? to jest sprawa miedzy doroslymi, rozumiem zemsta ale niech ta nienawisc nie przeslania Ci zdrowego rozsadku, mysle ze zle zrobisz mowiac o tym temu chlopakowi, no ale to Twoja sprawa