Skocz do zawartoΕ›ci
Szukaj w
  • WiΔ™cej opcji...
ZnajdΕΊ wyniki, ktΓ³re zawierajΔ…...
Szukaj wynikΓ³w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoΕ›Δ‡ saraa22

moja mama ciagle narzeka na brak pieniedzy..

Polecane posty

GoΕ›Δ‡ Moi rodzice zarabiaja razem
Laura---> Ale widzisz subtelna roznice...?? Twoj tato chcial Ci dac. Chwala, ze nie wzielas... Ale jak autorka topiku pisze, ze rodzice jej mowia takie rzeczy... :O

UdostΔ™pnij ten post

UdostΔ™pnij na innych stronach
ale to nie jest normalne, ze rodzice nie poimagają finasnowo dziecku :o jak jeszcze na dodatek studiuje dziennie i jak widać sie na tych studiach nie obija :o w moim odczuciu NORMALNI rodzice starają się pomóc dziecku na starcie w miarę swoich możliwości - nie chodzi tu o finanoswanie wsyztskich zachcianek ale, jeżeli są możliwości, o ułatwienie startu w życiu. postawa \"ja miałam/miałem cięzko, to ty też musisz\" jest dla mnie jakaś dziwna w normalnej rodzinie :o ale widzę kurcze coraz więcej takich ludzi, którzy widzą tylko swój czubek nosa, pracują tylko dla/na siebie (mimo, ze mają rodzinę) dla mnie to jest jak najbardziej naturalne, ze rodzice mi pomagali (i pomagają nadal jak mam gorsze miesiące) a ja pomagam im w miare możliwości. mam takie staroświeckie chyba pojęcie rodziny - rodzina jest po to, żeby razem żyć i wspierać sie w miarę możliwości na każdej płaszczyźnie(także tej finansowej)

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ saraa22
Słuchajcie, kumpela doniosła mi,że widziała moja matkę , ak w przebraniu grzebała po śmietnikach...Poszperałam w necie i dowiedziałam sie, że są tacy ludzie - śpią na pieniądzach i jeszcze grzebią w śmieciach lub żebrzą pod kościołem. I co ja mam zrobić ? Jak sie ta historia rozniesie to nie będa miała życia i chyba ucieknę do innego miasta albo wyjade z kraju. Forsy potrzebuję, ale skąd w takim razie mam ją wziąć ? Może zatrudnić się w agencji towarzyskiej ?

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ saraa22
ale smieszne:O nie wiem czy rzeczywiscie nie powinnam nic od rodzicow chciec?

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ goΕ›Δ‡
TYLKO 10 TYŚ NA MIESIΔ„C??? DLA CIEBIE TO JEST MAŁO? Moja mama zarabia 800 zΕ‚ na miesiΔ…c. MΓ³j ojciec wziΔ…Ε‚ z niΔ… rozwΓ³d kilka lat temu. Mam dwie siostry, z czego jedna chodzi na studia i moja mama musi wysyΕ‚aΔ‡ jej okoΕ‚o 400 stΓ³w co miesiΔ…c 800- 400= 400 zostaje, ale trzeba opΕ‚aciΔ‡ prΔ…d, wodΔ™, gaz a na miesiΔ…c ΕΌycia zostaje 200 a ty siΔ™ martwisz ΕΌe twoi rodzice zarabiajΔ… 10 tyΕ› miesiΔ™cznie?!

UdostΔ™pnij ten post