Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraa22

moja mama ciagle narzeka na brak pieniedzy..

Polecane posty

Gość Moi rodzice zarabiaja razem
Laura---> Ale widzisz subtelna roznice...?? Twoj tato chcial Ci dac. Chwala, ze nie wzielas... Ale jak autorka topiku pisze, ze rodzice jej mowia takie rzeczy... :O

ale to nie jest normalne, ze rodzice nie poimagają finasnowo dziecku :o jak jeszcze na dodatek studiuje dziennie i jak widać sie na tych studiach nie obija :o w moim odczuciu NORMALNI rodzice starają się pomóc dziecku na starcie w miarę swoich możliwości - nie chodzi tu o finanoswanie wsyztskich zachcianek ale, jeżeli są możliwości, o ułatwienie startu w życiu. postawa \"ja miałam/miałem cięzko, to ty też musisz\" jest dla mnie jakaś dziwna w normalnej rodzinie :o ale widzę kurcze coraz więcej takich ludzi, którzy widzą tylko swój czubek nosa, pracują tylko dla/na siebie (mimo, ze mają rodzinę) dla mnie to jest jak najbardziej naturalne, ze rodzice mi pomagali (i pomagają nadal jak mam gorsze miesiące) a ja pomagam im w miare możliwości. mam takie staroświeckie chyba pojęcie rodziny - rodzina jest po to, żeby razem żyć i wspierać sie w miarę możliwości na każdej płaszczyźnie(także tej finansowej)

Gość saraa22
Słuchajcie, kumpela doniosła mi,że widziała moja matkę , ak w przebraniu grzebała po śmietnikach...Poszperałam w necie i dowiedziałam sie, że są tacy ludzie - śpią na pieniądzach i jeszcze grzebią w śmieciach lub żebrzą pod kościołem. I co ja mam zrobić ? Jak sie ta historia rozniesie to nie będa miała życia i chyba ucieknę do innego miasta albo wyjade z kraju. Forsy potrzebuję, ale skąd w takim razie mam ją wziąć ? Może zatrudnić się w agencji towarzyskiej ?

Gość saraa22
ale smieszne:O nie wiem czy rzeczywiscie nie powinnam nic od rodzicow chciec?

Gość gość
TYLKO 10 TYŚ NA MIESIĄC??? DLA CIEBIE TO JEST MAŁO? Moja mama zarabia 800 zł na miesiąc. Mój ojciec wziął z nią rozwód kilka lat temu. Mam dwie siostry, z czego jedna chodzi na studia i moja mama musi wysyłać jej około 400 stów co miesiąc 800- 400= 400 zostaje, ale trzeba opłacić prąd, wodę, gaz a na miesiąc życia zostaje 200 a ty się martwisz że twoi rodzice zarabiają 10 tyś miesięcznie?!