Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w koncu sie doczekałam

Pierwszy seks z nowym facetem....poradzcie

Polecane posty

Hello Ludziska...wiem, ze moze temat jest glupi, ale coz...kto pyta nie błądzi.... Poznałam kogoś 2 miesiace temu, spotykamy sie czesto jest nam dobrze ze sobą...w sobotę bedziemy się kochać- obydwoje mamy po 24 lata i wiemy, ze tego chcemy...Jestem po 4 letnim zwiazku i szczerze- zapomniałaam jak wyglada ten "pierwszy raz"....Dziewczyny jak sie do tego przygotowałyscie? Znacie jakies triki zeby ukryć niedoskonalosci a podkreslić zalety? Co ubrać....mam naprawde stracha...zalezy mi na nim i chcialabym wypaść dobrze....wiadomo seks jest wazny w zwiazku...poradzice....

Gość pamietam to
musisz sie ladnie wydepilować ( nogi, krocze, pachy ) stosować balsamy, zeby skóra była delikatna i miękka, moze warto skonczyć z 2 razy na solarek, zeby nabrać barw...do tego zmyslowe perfumy, sexy bielizna i PEWNOŚĆ SIEBIE!!!

uczciwość kaze mi dodac ze mam penica co jesli bedzie nie zadowolony jak sie dowie moze oddac mu sie po ciemku analnie bardzo mi na nim zalezy prosze o pomoc

do pamiętam to...dzieki za rady...chodze na solarium regularnie, jestem lekko opalona ale chyba skorzystam z wizyty przed;) Myślę, ze wiele kobiet ma taki "problem" w koncu kazdy chce wypaść jak najlepiej dla "ukochanego"

Gość ejejejeje
umyj sie, bo pewnie nie bralas tego pod uwage