Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka kropeczka

panna młoda XXL

Polecane posty

Gość aneczka kropeczka

cześć dziewczynki jak przegladam forum to widze tutaj piekne suknie ale nic nie ma dla nas lekko puszystych kobietek ja mam 165 cm i waze 85 kg nie wiem czy jestem jedyna na tym forum bo chyba pozostale dziewczynki sa szczuplukie ja podaje linka z sukienkami dla nas lekko puszystych kobitek bo my też chcemy wygladać ladnie http://www.plussizebridal.com/SearchResults.asp

Gość normalnie rece opadaja
tak, ten worek z pierwszego linka wydaje sie byc idealny:D

Gość do aneczki kropeczki
Ja też nie jestem drobniutka. 1, 60 - w chwili ślubu +- 63 kg Ślub miałam w czerwcu a suknia to model AZIZA z salonu Madame Zaremba. http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Czułam się piękna a na pewno nie gruba. Pozdrawiam

Gość Alexxxa
Niektóre z sukienek z drugiego linku są bardzo ładne, ale prezentujące je modelki niekoniecznie mają rozmiar XXL. Owszem, nie są wyciągniętymi w fotoshopie chudzielcami, ale nie są również szczególnie grube.

Gość a kiedy masz slub
moze zdazysz schudnac, maz na pewno sie ucieszy

Gość do aneczki kropeczki
może i pogrubia - ale nie do każdego pasuje np ecru.

Gość o rany ale
Madame Zaręba nasadziła byków ortograficznych na stronie!:o

Gość a kiedy masz slub
w sukni aziza bedzie ci widac grube ramiona, wiec zrezygnuj ja chodze na basen zeby wyrzezbic rece przed slubem i talie tez

Gość asdfwf
lekko puszysta :):):)

Gość Napewno nie pasują
dziewczynie puszystej odkryte ramiona i dziwię się, że tyle Panien Młodych na fotkach ślubnych na tym forum je eksponuje. Gorset pasuje jak najbardziej, ale raczej gorset wszysty do środka sukni, a nie takie gołe ramiona do tego - to zdecydowanie dla szczupłych dziewcząt. Przecież można do niego przymocowac jakieś fikuśne rekawki np z korkonki, ktore będą przykuwały uwagę i ukrywały mankamenty urody.

Gość jakie bakalie do salcesona
suknia skarlet piękna

Gość też xxl
gdy brałam ślub ważyłam jakieś 85 kg przy wzroście 169. Miałam suknie w kolorze ecru, z długimi tiulowymi rozszerzanymi rękawami do tego tiulowe drapowanie na brzuchu(obawiałam się że będzie pogrubiać), które fajnie zatuszowało oponki, sukienka była idealnie uszyta , zaszewki w odpowiednich miejscach byłam bardzo zadowolona. Też obawiałam się że będzie ciężko coś znaleźć, ale poszłam do zakładu z tradycjami który prowadzi doświadczona pani która naprawde potrafi doradzić. W salonach jak wiadomo nie ma dużych rozmiarów żeby sobie spokojnie przymierzyć więc pani przymierzała ze mną wszystkie te zamałe sukienki w taki sposób że wkładałam tylko ręce w rękawy i to wystarczyło wybrałam sobie suknie na tej podstawie i byłam zachwycona efektem końcowym.

Gość doris22
ze takie grube baby ktos chce za zone:O

Gość widocznie żon nie wybiera się
ze względu na wagę :)

Gość też xxl
bo prawda jest taka kochana że większośc facetów woli puszyste babki niż wieszaki ale tylko prawdziwi faceci mają jaja żeby się do tego przyznać i mieć w d...e co powiedzą kumple

Gość aneczka kropeczka
doris22 lepsza gruba niz glupia, bo moim zdaniem nie liczi sie jak ktos wyglada tylko co ma w srodku a Ty swoją wypowiedzia pokazałas że jestes pełną kompleksów Baba która zadrości osobom ze potrafia zyć z paroma kilogramkami wiecej i być zadowolona z życia :)

Gość brrrrrawooooooo
aneczka kropeczka!!!!!!!!!!!!!! ja co prawda naleze do wieszakow ale popieram twoje zdanie!powodzenia!

Gość marcóweczka
witaj aneczko kropeczko! ja tez naleze do klubu xxL myslalam ze jestem sama...:) keidy jest wasz slub? bo moj juz (albo dopiero) 29.03.2008r...

Gość marchewkaaa
o dzieki z chęcią pooglądam wreszcie coś dla nas :)

Gość ewciaxx....
ja w czerwcu wychodze za mąż a nie wiem jaka suknia będzie mi pasowała mam 170cm wzrostu a waże 88kg:-(

Gość ewciaxx....
byłam zaproponowano mi z dodatkiem koronki i kilku falbanek na spudnicy zcięta od bioder w dół

Gość ewciaxx....
mam za grube nogi żeby taką założyć

nie,wg mnie powinna byc poszerzana. nawet kilka warstw miec. rozkoszowana,nawet na kole (sic!). moze gorset? ecru-jesli masz ciemniejsza karnacje. znajdz jakies suknie,doradzimy ;)

\"nie wiem jaka suknia będzie mi pasowała mam 170cm wzrostu a waże 88kg \" szok... to nie mozna sie najpierw odchudzić? :P

Gość fffffffffffsssssd
chyba padnę:O co za grubasy...:O