Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka kropeczka

panna młoda XXL

Polecane posty

Gość ewciaxx....
nie mogę się odchudzać jestem chora jeszcze do niedawna ważyłam za mało ale niektórzy tego nie potrafią zrozumieć nie wiedząco i jak a oceniają innych niech się wstydzą

ewciaxx.... - co ty sterydy żresz czy jak? taka duza nadwaga juz wpływa źle na organizm...

Gość ewciaxx....
ostatnio straciłam 5kg to leżałam 2 tyg w szpitalu

sluchajcie kazda panna mloda moze pieknie wygladac i nie patrzec na kg!!! wyszukaj suknie w necie i pokaz ktore Ci sie podobaja,bedziemy oceniac ktore pasuja. czasu masz malo,radzilabym sie decydowac..

Gość nie przejmujcie sie dziewczyny
Większosc krytykujacych to kobiety siedzące ciagle na dietach,sfrustrowane i wiecznie głodne.Mam taką w pracy,kiedyś gruba,po roku ostrej diety szczupła,obecnie ocenia kazdego jedynie po wygladzie,wsciekla wiecznie niczym osa,ale czego sie spodziwac po kims, ktos na sniadanie "zjada " herbate i 2 liscie cykorii:P

Gość ewciaxx....
poradze sobie sama bez niczyjej krytyki

\"sluchajcie kazda panna mloda moze pieknie wygladac i nie patrzec na kg!!!\" nie bądź hipokrytką :P ja waze tyle co ona (88kg) i waze pare kilo za duzo a jestem facetem o wzroscie 181cm... ewciaxx - oczywiscie jak teraz nie mozesz schudnac to inna sprawa ale na dluzsza mete ja bym sie postaral na twoim miejscu zejsc z wagą...

nie jestem hipokrytka. ale kazda panna mloda jest piekna. bez wzgledu czy ma plu czy minus 20kg. puknijcie sie w glowe panny mlode, to wasz dzien wiec kazda jest piekna, po prostu sie jest,a kiecke mozna dobrac. jesli osoba o 88kg tyle ma,widocznie jest chora czy cus, ja nie wnikam, probowala schudnac, skonczylo sie szpitalem,wiec wy lepiej sie puknijcie i pomyslcie chwile,czy warto kazdemu psuc ten jedyny dzien wlasnymi glupimi uwagami. dziewczyna pyta o rade,to doradzcie jaka suknia a nie rzucajcie ze ma chudnac.

Gość ewciaxx....
niektórzy już tak mają ale na szczęście nie ma zbyd durzo takich facetów a przynajmniej w moim otoczeniu. jeszcze przed chorobą ważyłam 63kg przy moim wzroście

no jak tam sobie chcecie. ale ja bym na waszym miejscu ślub robil nie w takiej nadwadze :P i nie wciskaj kitu magdusiarose ze piekne jest jak wałki tłuszczu ci sie przewalają pod ciuchami co na pewno choć czesciowo bedzie widac :P tak samo jak anorektyczne patyki - fuuuj

te walki tluszczu ktore tak pieknie nazywasz mozna ukryc pod dopasowanym na miare gorsetem! a suknie zrobic z kilkoma faldami badz jedna sztywniejsza. nie wszyscy maja wymiar 90-60-90 ale kazdej mozna dopasowac suknie.

Gość aniutek263
podnosze bo temat dobry:)

Gość omgomgomg
lekko puszysta to byś była jakbyś wazyła 65 kg a ty jesteś tłustą świnią :o

Gość lekko puszysta?
chyba raczej chorobliwie otyła :D

Gość gabriel26
ja pie!!!le upasła sie az niemiło, jeszcze niech slub bedzie latem to pot z niej bedzie lał sie strumieniami

Gość lidddaaa
I po tego typu komentarzach jakoś mnie nie dziwi, że tyle kobiet szczególnie, umiera na anoreksje. Ludzie waży tyle ile waży, wygląda jak wygląda to jej sprawa! Kim jesteście, że czujecie się upoważnieni do wygłaszania tak głupich i pustych komentarzy. Jak można nie znać osoby i wypisywać brednie w stylu upasła się jak świania! A może komuś nie podoba się za przeproszeniem Twoja mor..a! Wszystkie dziewczyny XXL mimo tego, że borykałam się z anoreksją i choruję już długi czas, kocham Was wszystkie za to jak wyglądacie i za to, że się tego nie wstydzicie! Napewno będziecie wyglądały pięknie jeśli duchem będziecie się tak czuły. Ważne to co jest w środku, a z reguły Panie XXL to dobre duszyczki, a nie wieszakowate siksy wiecznie skwaszone i złe. TRZYMAM KCIUKI, żeby suknia była piękna, wesele udane i mąż grzeczny ;)

Gość do lidddaaa
i co oceniasz innych swoją miarą? ja akurat znam same xxlki które sa wiecznie rozzłoszczone bo zwyczajnie zazdroszczą tym szczuplejszym. Potrafią tylko pluć jadem na nie wyzywać od kurew i patyków a to tylko z zazdrości się bierze ;)

Gość a ja wcale nie czuje sie gruba
mam 177 cm wzrostu i waze 80 kg. i WCALE nie czuje się gruba. 5 razy w tygodniu chodzę na siłownię i mam fajne wyrzeźbione ciało. Także nikoniecznie waga jest wyznacznikiem piękna

Gość lidddaaa
Może są i takie, które zazdroszczą. Nie ma reguły co do charakteru, ale kobietki xxl z góry uznaje się za brzydkie i niewarte kochania. Skoro ma faceta, wychodzi za mąż to napewno nie dlatego, że nie podoba się swojemu mężowi, a takie komentarze też w tym temacie się pojawiały "jak ktoś może kochać takiego wieloryba". Jak wogóle można tak napisać, odnośnie tej osoby ktoś inny mógłby napisać "jak wogóle można kochać, kogoś z takim brakiem toleracji i skłonnością do wypowiadania się tak krytycznie na czyjś temat". Nie oceniam nikogo swoją miarą, uważam jedynie, że każda kobieta warta jest kochania i każda ma uczucia. Jak już wyżej napisałam wkur... mnie takie podejście innych, ta za gruba, ta za chuda, ta za biedna bo nie ubiera się w drogie ciuchy, ta blondyna to pewnie głupia i nic w głowie nie ma. NIE ZNASZ NIE OCENIAJ ILE WART JEST DRUGI CZŁOWIEK! Kanon piękna się zmienia, każdy ma swój gust i każda kobieta powinna czuć się dobrze we własnej skórze! Bo właśnie dzięki przemiłym koleżankom ze szkoły, które czuły się upoważnione do oceniania każdego po wyglądzie i kategoryzowania do odpowiednich klas, dziś choruję i dałabym wszystko, żeby wrócić do tych czasów kiedy ważyłam 70kg.

Gość ja mam 50 kg
i 166 cm wzrostu jest jakaś szczekaczka która mnie wyzwie ?? ;)

Gość gość
ludzie co wy p*********e skoro ktos bierze sobie za zone taka a nie nina kobiete to chyba z milosci i nie wazne ile wazy czy 100 czy 50 czy wy nie umiecie czyjegos szczescia docenic zazdrosnice

Gość gość
masakra masakra i jeszcze raz jedna wielka masakra.ludzie sa rozni wiec sa rozne gusta.a jesli ktos jest gruby to nie znaczy zawsze ze sie obrzera sa tez ludzie chorzy tak samo z przerazliwie chudymi sa chorzy.i faceci maja rozne gusta dlatego moje drogie kolezanki nie odchudzajcie sie nie przytywajcie jak nie mozecie....i tak bedziecie w zyciu szczesliwe jesli siebie zaakceptujecie i pokochacie...ja jestem duzzzza i zawsze miala wkolo siebie facetow akceptuje sie jestem pewna swojej wartosci wiem na ile mnie stac....i wlasnie w tym roku wychodze za maz moj przyszly malozonek jest chudzielcem ale jest megarzystojny i widze jak laski na nas patrza ale wiecie co mam to w d***e bo wiem co na codzien mu daje i wiem ze jest zadowolony i szczesliwy.a wieloryb to taka ryba salceson to wedlina nie czlowiek czlowiek to kobieta lub mezczyzna...sorki za pisownie ale sie zdenerwowalam i strasznie szybko chcialam to napisac

Gość gość
może lepiej się wziąć za siebie a nie szukać namiotu na ślub

Gość gość
,,każda panna młoda jest piękna'' ................................................ zawsze? heheheeh

Gość gość
co Wy p*********e... Skoro wychodzi za mąż, to widocznie ma inne atuty niż super figura. Wygląd przemija. Dziewczyna prosi o radę przy wyborze sukni,a wy ją objeżdżacie jakby pol rodziny Wam wytlukla. Żenada. A autorce życzę wymarzonej sukni!

Gość gość
Grube panny młode też.mogą być atrakcyjne ;) Ja mimo.mojej wagi kupiłam wymarzoną suknię bez.problemu trafiłam na bardzo miły personel . Suknia jest z gorsetem z odlonietymi ramionami ale zazyczylam sobie doszycie ramiaczek ;) zrobią to pewnie w każdym salonie bez problemu ;)