Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

wasz najwiekszy zyciowy blad to...

Polecane posty

Gość czekolada w ciapki
To moje wielkie zaangazowanie w poprzedni związek

Gość mememe
wybranie zlego kierunku studiow i jego ukonczenie(nie wiadomo po co):O

Gość zarabiam malutko
kierunek studiow jedno niepotrzebne klamstwo nie wiem ktore z tych dwoch bylo wiekszym bledem

Gość Lakoniczny Edward
zjadłem wczoraj za dużo czosnku :-o

Gość saraa22
ja tez wybralam zla uczelnie- nienawidze studiow, chociaz sa latwe, ale ludzie okropni,nawet nie ma do kogo geby otworzyc:O cale liceum marzylam o wyjezdzie na studia gdzies do innego miasta, a jak przyszlo co do czego zostalam w domu:O nie mam ani zycia studenckiego( bo jak, skoro mieszkam z rodzicami, a na uczelni same debile i kujony) ani wolnosci( cialge gdzie idziesz, po co, ucz sie, umyj rece idp.zmarnowalam sobie w ten spodob 5 lat zycia:(

Gość głupia babaa
przerwanie pracy zawodowej, żałuję nie ze względu, że coś mi sie w związku nie układa, bo w tej dziedzinie od lat jest dobrze, nawet bardzo dobrze, ale coś mnie gryzie, czuję jakiś niedosyt.

--> pijawka Wymień ostatni, zakup glazury czy wypoczynku. :P :D P.S. Na wszelki wypadek.. żartowałem. :o

a ja jeszcze chyba takiego błędu nie popełniłam.... mam więcej szczęscia w życiu niż rozumu...bo każdy nawet najmniejszy "błąd" okazuje się "strzałem w dziesiątkę" ....

Gość
odchudzanie, które doprowadziło do anoreksji

nie dosc ze mam pelno nauki, wiekszosc wykladowcow uwaza mnie za glaba to na dodatek tak zjebanej grupy jeszcze nie widzialam(dopoki sie w niej nie znalazlam). wiem ze nie chce wiazac przyszlosci z kierunkiem ktory teraz studiuje ale jestem juz na 2 roku. meczylam sie bardzo zeby zaliczyc pierwszy rok i szkoda mi teraz zrezygnowac a z drugiej strony znowu bede sie meczyc...

{ Tutaj moim bledem byloby sluchanie Myrevina } Oczywiście. W ogóle słuchanie myrvinów jest nie na miejscu. :o :P

Gość kargulka
a jakie kierunki wybralisice, ze doczekały sie miana życiowego błedu ?

Gość sąsiad shalli anonimowo
kiedyś po nieudanej poprawce wysłałem zdjęcie swojego gołego tyłka egzaminatorowi i napisałem gdzie go mam i podpisałem się :-o to było pod wpywem emocji po dwóch latach poznałem fajną laskę, było już blisko zaręczyn i zaprosiła mnie do domu no i mój niedoszły teść okazał się tym doktorkiem :-o

Gość ona7777
tez studia..ekonomiczne...choc ze strony towarzystwa to byly najlepsze lata mojego zycia..a gdybym teraz decydowala o studiach to wybralabym medycyne lub farmacje..

Gość anna.s
popełniam same błędy

Gość
Na licencjacie miałam strasznie fajną grupę, robiliśmy różne akcje, spotykaliśmy się poza uczelnią... niestety magisterskie robiłam na innej uczelni i atmosfera była beznadziejna. Same kujony, zero pomocy, współpracy, każdy po zajęciach leciał do domu... :o dziwni ludzie, z którymi bez żalu się rozstałam

ja studiuje angielski(bardzo lubilam ten jezyk dopoki wykladowcy mi go nie obrzydzili:O ). ale doszlam do wniosku ze nie chce byc ani nauczycielem ani tlumaczem...

sąsiad shalli anonimowo :D Sorry.. Z drugiej strony to może dobrze, mieć teścia bez poczucia humoru też niedobrze.

Gość rzucenie studiów
:-(

Gość barbrarabbararar
głosowanie na PO w 2005roku

Gość wyszlam za maz
cale szczescie oprzytomnialam po 2 latach :)