Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Kto z Was sypia ze swoim pupilem-czworonogiem?

Polecane posty

Otóż sprawa dotyczy jedney rzeczy, która mnie bynajmniej nurtuje. Czy śpicie w jednym łóżku z kotami lub psami swoimi i jeśli tak to czy owe koty i psy są zewnętrzne czy nie? Ja mam teraz 3 zewnętrzne kotki-buraski-dachowce, które zaiste bardzo oblubiłam sobie. Ale nie mieszcze sobie w głowie by spać znimi.

Gość cokolwiek to znaczy
"zewnętrzne" to ja mam terzy koty "wewnętrzne" i wszystkie okupuja moja połowę łóżka, tak, że ja aby się wyspać muszę przesuwać się na strone męża, a ten też nie daje mi spać ;)

Gość
ja śpię z psem czworonogiem wewnętrznym płci żeńskiej - oczywiście nic nas nie łączy poza przyjaźnią.

Gość dupa blada................
mój pies nie lubi spać w łózku ( i bardzo dobrze), od szczeniaczka był uczony: mozesz włazić wszędzie, byle nie do łózka. i sie zwierz nauczył.

Moj kot sam sobie wybiera miejsce do spania, a każdy z domowników cieszy się jak akurat wybierze jego łóżko. Najczęściej wybiera najmłodszego syna. Śpi w nogach na kołdrze, trochę to niewygodne. Dodam tylko że jest kotem niewychodządzym, nawet boi się wyjść na klatkę schodową. Siostrzenica mieszka na wsi ma trzy koty, biegające po podwórku z nimi nie mogłabym spać w jednym łózku

Gość ziutka bez kogutka
Ja spię z kotem, albo psem, to zalezy, który pierwszy wgramoli się do łózka i zajmie miesce. Kotka, jak się juz ułoży, to fuka na psa, a pies , jak uda mu się pierwszemu zająć legowisko, warczy na kotkę. To zadziwiajace, bo w dzień śpią oboje przytuleni grzbietami. Chyba chodzi o zazdrość :)

Gość
Po przeczytaniu pewnego topiku w którym to opisywane są relacje z psami czuję pewien niesmak :o a moja tosia malutka (4 kilo żywej wagi) śpi zwinięta w kłębuszek w nogach łóżka.

Moja kota też sypia ze mną na kołdrze przytulona do nóg. Fakt, nie jest to za wygodne, ale za to jakie milusie :)

ja śpię z moimi dwoma psami :) jeden śpi obok mnie,drugi obok mojego faceta ;) na szczęście mamy wielkie łoże :) i też po przeczytaniu pewnego topiku jakoś tak dziwnie mi nawet o tym pisać :o

a to moja to cwaniara bo włazi pod kołdrę i wystawia saną głowę. a cały dzien śpi w koszyku

Gość gola leona
co wieczor tocze walke z moim 40 kolowym mutantem i zawsze sie poddaje :o

Gość
tak, chodziło mi o wybrane fragmenty tego topiku... z całym szacunkiem, nie wydaje mi się to normalne :o

zgadzam sie, niektorzy przesadzaja, ale co ja sie bede udzielac, jak zwrocilam uwage to mnie wyzwano od idiotki...

Zacytuje sam siebie z tatego topiku. :classic_cool: { Myrevin Pragnę zwrócić uwagę iż każda osba wpisując się tutaj zachowuje się absurdalnie. Topik ten jest typowym przykładem paradoksu. Tytułem topiku jest : { do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały } A więc wpisują sie tutaj zaprzeczacie że jest to właśnie ta rzecz ponieważ właśnie się przyznajecie. }

Gość Ja spie z moim psem w lozku
;) Chociaz w lecie jak mu za goraco - zlazi, a w zimie to mi przyjemnie nogi grzeje ;) Moge powiedziec, ze jest "domowy", chociaz na spacery chodzi :D

zewnetrzne koty są niehigieniczne i dlatego jest właśnie różnica w bakteriach na kotach zewnętrznych a kotach kanapowych. Ślina, która służy im do nawilżania sierści zawiera bakterie i te owe koty zewnetrzne liżą się po łapach i reszczie fotrza sliną z piaskownic, wnęk zakurzonych itp :( a wewnętrzne koty uzywają nieskażonej śliny :) i nie plują tak ...🌻