Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansKLOC

do olivia_l!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość hansKLOC

ja tez mam duze poczucie humoru, ale trzeba wiedziec kiedy je użyc, czasem mozna kogos zranic, a to juz nie jest śmieszne, jak ktos płacze przez nasze zarty!!TO ZłE takie poczucie humoru, ze sie nabijamy z kogos innego jeszcze ze slabszego i chorego, to powod do wstydu, to świadczy o chamstwie i prostactwie.Jak jestes taka mądra to śmiej sie z samej siebie!Podobno miarą wielkosci człowieka , jest to, ze potrafi śmiac sie sam z siebie!No a miarą...małości jest śmianie sie z innych!

Gość hansKLOC
no Pani dowciapna Olivia?nie odpowiesz nic?nie masz nic na obronę?zatkało kakao?

Gość komu zaszła za skórę

Gość komu zaszła za skórę
Uważam,ze to obrzydliwe tak nabijać się zkogoś !!! Jężeli to prawda powyżej to wstyd Olivio,wstyd !!!

Gość do kogo to
a do jakiej toi olivii? bo dużo jest na forum...:o może napisz dokładnie nicka, bo fajne oliwie też się wypowiadają, a ty obrażasz wszystkie...:o

Gość oliwia jest spoko babka...
Do oliwi z dzialu Ciaz... Autorce sie pomylilo ;) Co tylko dowodzi, ze jest znerwicowana...

Gość hansKloc
chodziło mi o olivie z ciału ciąż, tą pomarańczową dokładnie" oliwia_l"

Gość podaj link do topiku

Gość hansKloc
z działu ciąż!!:)"do oliwia to spoko babka" , to Ty jestes oliwią poznaje po textach!!nie jestem znerwicowany, ale Ty za to wredna na bank

no to gratuluje detektywie ;) Splywaja po mnie twoje podejrzenia. Juz bylam podejrzewana o bycie roznymi osobami na tym forum wiec nie rusza mnie to :D

Gość hansKloc
nadal nierozumiecie cytaja ta ktorą dobijała " dwd nie rozumiecie jak sie czuje, ja płakałam przed kompem zakłądajac ten post, akurat nikogo nie było w domu...czułam sie samotna, potrzebowałam cieplych słow! , a ta Olivia jeszcze mnie dobijała!podobno jakas dziewczyna z tego forum popełniła samobostwo, pisała o tym na forum, całkiem powaznie, ale znalazły sie osoby, ktore sie z niej nabijały, wrecz dogryzały, wiecie, ze dla takiej samobojczyni mogłbyc to ostateczny bodziec..aby popełnic samobojstwo"

Gość hansKloc
a czemuz to?nie powinni?

skąd wiesz,że popełniła samobujstwo na pewno.podaj link na którym topiku pisze olivia

pamietajcie... od dzisiaj nie wolno zartowac! Bo a noz sie kogos zdoluje bardziej. I jak on popelni samobojstwo to bedzie Wasza wina :classic_cool:

Gość hansKloc
nie wolno zartowac, z kogos kto jest na skraju załamiania nerwowogo!!to oczywiste!ze z taką osoba trzeba delikatnie!a Ty sobie z tej osoby zartowałas!to nie ładne

Gość oliwia_l
oliwia jest spoko babka... , to już jest nas dwie, moge ja kiedyś podszyć się pod Ciebie? ;-)

tego drugiego nie widzialam (pomimo, ze rzekomo jestem oliwia ;) ) Ale po przeczytaniu teraz tym bardziej uwazam, ze to spoko babka :D

Gość hansKloc
a moze pozartujemy sobie z OLIWII ONA JEST ZDROWA?ZNOW CI MąZ NIE DAł DLATEGO TAKA WSCIEKłA JESTES?chłopa ci trzeba!

oliwia---> Prosze bardzo. Podszywaj sie do woli :classic_cool: PS. Tak, jestem nienormalna - gadam sama ze soba :P

Gość hansKloc
w internecie wszyscy jestescie tacy mądrzy Haris Paris i Olwia, ale gdybyscie na zywo rozmawiałay z taką płaczaca osoba, załamaną tez byscie sobie w oczy z niej jaja robiły?nie wierze chyba ze nie macie ludzkich odruchow łatwo byc zartownisiem w necie

wlasnie jak ja jestem zdolowana to tego oczekuje!!! Ze ktos pozartuje, a nie przyujdzie i bedzie ryczal ze mna razem :D Ze podejdzie, stuknie sie w glowe z politowaniem spojrzy i powie ze schizuje i ze "twardym trzeba byc, nie mietkim" ;]

Gość hansKloc
oliwia nikt cie pożadnie nie wydymał, stad dokuczasz innym kobietom!!a moze nie chciał cie wydywac nikt, bo jestes stara gruba , brzydką zakompleksioną kozą?tez sobie zartuje;)tak jak Ty!

Gość oliwia_l
hahahahaha, hans, jesteś boski! Tylko weź pod uwagę, że to nie ja opierdzielam wszystkich z góry na dół :-) i kiedy to byłam wściekła? jak narazie mam dobry humor :-) i tobie też takiego życzę :-)