Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansKLOC

do olivia_l!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość hansKloc
ale nie kazdy ma dobry humor, osoby chore na nerwice nie koniecznie! czy naprawde cię tak bawi śmianie sie z chorych ludzi?

Gość oliwia jest spoko babka...
nie hans... ty jesets niekulturalny i wulgarny i obrazasz oliwie... Do zartowania ci daleko... Ale zaloze sie, ze po Niej to splynie, jak i po mnie. Ten typ tak ma ;)

oj, hans, ja tez Cie uraziłam kurde, a nawet nie wiedziałam że rozmawialiśmy wczesniej ale jesteś wrazliwiec, nono tylko koniecznie wklej cytat gdzie wysmiewam sie zja jakiejś cierpiącej osoby, bo pamięc moja chyba nie sięga do takiego faktu

Gość oliwia_l
w tej chwili bardziej mnie bawią twoje teksty :-D

Gość hansKloc
oliwia to czego Ty oczekujesz, nie znaczy, ze wszyscy tego oczekuja, troche za duzo egoizmu masz w sobie, a za mało empatii!!sprobuj sie wczuc w sytuacje drugie człowieka!nie wszysyc jestesmy identyczni, jeden lubi, jak sie go rozśmiesza, a drugi jak sie z nim popłacze!

Gość hansKloc
OLIWIA, ZARTUJE TAK SAMO Z CIEBIE, JAK TY Z INNYCH, wiec co przeżywasz..myslałem, ze lubisz zartowac

Gość hansKloc
nabijają sie ze słabyszch tylko wyjatkow wyrodne jednostki

hans, ktoś tu podejrzewał że ja i \"oliwa to spoko babka\" to jedna i ta sama osoba, ale teraz to ja podejrzewam, że ty i dwd to jedność ;-)

Gość hansKloc
wkurza mnie nabijanie sie ze słabszych, a szczegolnie jak robia to kobiety!Kobiecie takie zachowanie nie przystoi

a o to chodzi, zeby wlasnie komus poprawic humor! Nie zawsze placz i laczenie sie w bolu przynosi ulge. Czesciej zarty i wesolosc ;) Jak ja mialabym sie lepiej poczyuc jakbym wszedzie widziala grobowe miny :D

oliwia---> Fuj! Nie zartuj sobie, bo sie chlopak ciac pojdzie :classic_cool: