Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Zwierzątko dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Tutaj w tym topiczku będziemy codziennie wybierać \"zwierzaka dnia\" Będziemy motywować swoj wybór, głosować będziemy w sposób prosty licząc głosy jednostkowe wraz z umotywowaniem :) Ja zaczynam... :) Jako zwierzaka dnia dzisiejszego tj. dnia 17.10.2007 proponuje koguta. Motywuję to hartem koguciej duszyczki i wczesnego wstawania, dzięki kogucikom wstajemy rano. :)

Gość wiewiór a nie kogut
taki rudo- kasztanowy

Gość eeeeeeetameeeeetam
Bzdury. Ja wstaję dzięki budzikowi, nie wiem, czy widziałam żywego koguta na oczy. Głupi ten topiczek.

Gość jak posmarujesz
ale ty oranżadka masz nasrane we łbie... no comments...

Nie wiem czy daje się wyspać czy nie bo nie posiadam :) Ale i tak głosuję na piękną dużą Arę :)

to ja proponuje moze ziwrzatka ale w formie nieco pprzetwozonej.. :classic_cool: zeberka BBQ :classic_cool: - to jest dopiero zwierzak.... :)

:O kurde ... ja to pisze jak ofiara losu... tak to jest jak sie czlek chowa w pracy przed szefem... oczywiscie mialo byc \"to ja proponuje moze zwierzatko, ale w formie nieco przetworzonej.\" :O no

smiley - noz widelec wejdzie ktos i mnie zlinczuje ,z e blad ortograficzny zrobilam... :D nerwicy sie nabawie :D

* * * * ooo o o o o o o oo o o o Zwierzakiem dnia 17.10 został Jastrząb oOdcinamy wczorajszy dzień tymi oto gwiazdkami i literkami o i wybieramy zwierzątko dnia dziesiejszego. Pamiętajcie moi kochani o umotywowaniu wyboru zwierzaczka. Ja na zwierzaka dnia 18.10.2007 proponuje DZIKA. Dziki są fajne kudłate a jak sa małymi warchlaczkami to przednio wyglądają :)

Gość seks analny jest tutaj bardzo
wreszcie jakis topik :D ja chcem jaszczura bo ma dlugi jezyk :P

Gość swinkowaaaa
ja proponuje oglosic dzien dzisiejszy dniem Irasiada :)