Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę być piękna

HERBATA PU-ERH podobno działa!!! Polecacie??

Polecane posty

ja piję 2 -3 kubki dziennie oprócz tego tylko woda , bo jak się chce widzieć efekty to nie mozna z ną pić żadnych s łodkich napojów ani podobno nawet mleka, dietuję i ćwiczę i jak na razie waga cały czas w dól

Gość A30
Jeżeli zmusisz się, aby pić ją kilka razy dziennie, to GRATULUJĘ. Piłam i żadnego oprócz moczopędnego efektu nie zauważyłam. Już lepsza jest zielona

Gość smutas69
ja tez nie zauważyłam! Tylko sikam, zielona jest lepsza, po niej wypróżniałam się 2-3 razy dziennie, a ta nie przyspiesza mi metabolizmu. Akane: co robisz prócz tego, że chudniesz? i ile ważsyz?

jak narazie 5 tygodni duety MŻ i ćwiczenia głównie eszybki marsz i skakanka i - 6,2 kg ale ja dużo waże więc waga szybciej spada w zeszłym roku w 8 tygodni zjechałam 11 kg

Gość A30
Sadzę, że jeżeli nie będzie sie pilo nic słodkiego, żadnego białka , dużo ćwiczyło i piło dużo wody to każda herbata pomoże

Gość tototoooooo
mi pomogła. Dwa lata temu się odchudzałam, wypiłam 2 opakowania, smak koszmarny, ale działa przy takim czymś to jesć się odechciewa :)

Gość A30
Nie wiem czy czy czerwona herbatę można pić przez długi czas bo różne opinie słyszałam. Z całą pewnością zielona jest bezpieczniejsza i też działa. Trzeba się tylko trzymać zasad i ograniczyć tuczące potrawy. trochę cierpliwości i efekt murowany.

Gość chce być piękna
no własnie zimna tak samo dziala jak ciepła???

Gość chce być piękna
no własnie zimna tak samo dziala jak ciepła???

Gość oBożeoBoźe
Ciepła daje lepszy efekt:)