Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gizza

Czym zająć myśli i głowe żeby nie myslec o nim ??

Polecane posty

Gość Gizza

:( staram sie ale jakos mi nie wychodzi

Gość wypalona do cna
Powiem Ci coś, ale nie wiem, czy Ci to przyniesie pociechę... Zajmowałam sobie głowę i myśli dokładnie przez 13 lat. Dzień po dniu, minuta po minucie. W dzień i w nocy. Nie pomogło! Dopóki się nie wypaliło, dopóty było. W międzyczasie nauczyłam się wielu pożytecznych rzeczy: zrobiłam kurs szycia, haftu, robienia na drutach i robienia przetworów. Tylko RAZ widziałam go i to z daleka, nie próbowałam się w żaden sposób kontaktować. Teraz już mogę oddychać i nie płakać, ale to uczucie zżarło mi najlepsze lata życia. Niestety.

Gość wypalona do cna
Powiem Ci coś, ale nie wiem, czy Ci to przyniesie pociechę... Zajmowałam sobie głowę i myśli dokładnie przez 13 lat. Dzień po dniu, minuta po minucie. W dzień i w nocy. Nie pomogło! Dopóki się nie wypaliło, dopóty było. W międzyczasie nauczyłam się wielu pożytecznych rzeczy: zrobiłam kurs szycia, haftu, robienia na drutach i robienia przetworów. Tylko RAZ widziałam go i to z daleka, nie próbowałam się w żaden sposób kontaktować. Teraz już mogę oddychać i nie płakać, ale to uczucie zżarło mi najlepsze lata życia. Niestety.

Gość Gizza
wypalona -> współczuje :( ale nie chce zeby mnie to tez spotkalo i trzymalo tak dlugo! Staram sie nie myslec, czasem mi wychodzi, ale wystarczy jedno wspomnienie, jeden glupi sen i wszystko wraca.

Gość Gizza
nie wiem czy poznam kogos lepszego, bardzo wątpie :(

Gość wypalona do cna
Tak, dokładnie 13 lat. To historia z 1994r. Życzę Ci Gizzo, żebyś nie musiała tyle czasu się miotać i żyć w czasie przeszłym. Obyś spotkała Miłość Swojego Życia!

Gość urwac glowe
wtedy nie bedzie myslec, dosc drastycznie ale napewno skuteczne :O

zająć się swoim życiem a jak złapiesz się na jakimś myśleniu o tej osobie to puścić myśli i skoncentrować się na tym co się robiło wcześniej... a potem zawsze się ma pecha i jak już przejdzie to nagle spotyka się tą osobę gdzieś w mieście :O

Gość Gizza
i tego sie wlasnie najbardziej obawiam :( bo jadąc do centrum zwykle mijam jego mieszkanie, parking i chcąc niechcąc patrzę w tamtą stronę, i wyobrazam sobie ze jeszcze niedawno to przecież ja siedzialam tam :(

Gość xxyyZZ
już piaty miesiąc liżę rany:( jest coraz lepiej. Kiedy bierzemnie na wsponmnienia, staram się przypomnieć sobie te najgorsze momenty z nim, przykre chwile...pomaga

Gość mi pomaga rozwoj duchowy
i czytanie ebookow na ten temat. wspolczuje Ci bardzo, wiem co przezywasz. a tej dziewczynie co czeka juz 13 rok tez bardzo wspolczuje. ja mysle, że za rok juz bedzie u mnie wszyscko ok i nie bede musiala 13 lat sie meczyc. a tez bardzo kochalam, wciaz kocham ale chyba nie tego czlowieka co trzeba. to bardzo boli ale jak sie wszystkiego probowalo, a ta osoba nie chce wrocic to w ktoryms momencie trzeba sobie po prostu odpuscic, choc bardzo cięzko.

Gość Igaaaaaaaaa.
Co byście zrobili jak byście kochały się w 2 chłoakach jednym był a drugim obecnym.? w dodatku oby dwaj zosatwili a przyjaciólka mnie zlała i nie kontaktuje się .? Czym mam się zając by o tym nie myśleć.?

Gość aniaolaq
jestem na takim samym etapie.Niby jeszcze jestesmy razem,ale sadsze ze on niedługo zrezygnuje ze mnie.To taki typ, ktory chyba lubi grzeczne, nieodzywajace sie dziewczynki, a ja czasami mam inne zdanie o czym go informuje i widze ze nie za bardzo mu to odpowiada .Mysle, ze koniec naszego rocznego zwiazku nastapi niebawem, a najgorsze jest to, ze pracujemy razem.Nie wyobrazam sobie pewnych sytuacji, co zrobic, by serce nie pekało raz po raz/?