Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolijka

Jakie zadać mu pytanie ? Help!

Polecane posty

Gość magnolijka

jest miedzy nami cisza od jakis 3 tygodni... wczesniej spotkalismy sie pare razy ( z jego inicjatywy) i czesto rozmawialismy na gg, a teraz jakas cisza z jego strony, choc 2 razy pisalam do niego na gg. I chce sie dowiedziec o co chodzi bo niecierpie jak niewiem co jest grane. Wczesniej myslalam zeby napisac do niego sms i spytac czy juz nie ma ochoty ze mna rozmawiac? Jak tak to zeby napisal zebym wiedziala ze mam juz sie od niego odczepic.( choc wcale tego nie chce) Ale teraz pomyslalam zeby zapytac czy spotkamy sie niedlugo? I sama juz nie wiem która strategie przyjąć. A Zalezy mi na kontakcie z nim.

ja mysle, zebys sobie dala spokoj i probowala zyc tak jakby go nigdy nie bylo. wydaje mi sie ze on nie jest juz zainteresowany. gdyby byl na pewno nie urywalby kontaktu, wrecz przeciwnie, pisalby, chcial sie spotkac itd. wiec nie narzucaj mu sie, \"olej go\". jesli mialoby go cos ruszyc to wlasnie to, ze nie piszesz, zaczal by sie zastanawiac dlaczego. \"Wczesniej myslalam zeby napisac do niego sms i spytac czy juz nie ma ochoty ze mna rozmawiac? Jak tak to zeby napisal zebym wiedziala ze mam juz sie od niego odczepic.\" tak oczywisce tez mozesz zrobic, to dobry krok, tylko czy on napisze prawde?

Gość magnolijka
no jezeli nie ma ochoty to czemu ma nie napisac

bo niektorym ciezko powiedziec/napisac cos takiego wprost i wola przyjac taktyke nieodzywania sie i tracenia kontaktu. moze tez nie chciec Ci tego powiedziec bo zauwazyl ze sie zaangazowalas. nie znam sytuacji, nie wiem. ale jezeli facetowi zalezy to sie nie zachowuje tak jak on

Gość magnolijka
a jak zadam mu to drugie pytanie? czy niedlugo sie spotkamy? to co źle bedzie? w sumie nie wychodzilam nigdy wzgledem niego z inicjatywa spotkania ( no oprocz jednego razu)i moze on tez mysli ze mi nie zalezy..