Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

jestem oziebla, nieczula czy moze zle unerwiona?

Polecane posty

nic mnie nie podnieca, seks, faceci sa mi calkowicie obojetni:O raz nawet probowalam sie masturbowac ale nic nie czulam i zrezygnowalam:O nie potrafie sie podniecic. zeby nie bylo nie jestem gowniara ktora bedziecie chcieli zapedzic do nauki. mam ponad 20 lat.

Gość hehe ja wybiorę ten
pierwszy, potem sie bede chwalić że rozmawiałam z prezesem!!!! coooooolllllll zajebiście z prezesem na jednej linii! zajebiście! może nawet nakręcę filma i wrzucem na wrzutem

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a wiesz co jem?

czesto bylam zauroczona kims, chyba nigdy sie nie zakochalam, ale za to duzo razy sie przejechalam na facetach. byc moze przez to moze wynikac moja ozieblosc w stosunku do nich. ale dlaczego ja sama nie potrafie sie podniecic?

piszesz, że się dużo razy przejechałaś, to może wynikać z jakiejś obawy, albo silnie zakorzenionych przekonań (że seks jest be na przykład), albo z jakiś przykrych doświadczeń z dzieciństwa (molestowanie), albo z jeszcze czegoś innego, z czego nie zdajesz sobie sprawy. zachęcałabym Cię do spotkania z psychologiem, który mógłby pomóc Ci odkryć przyczynę.

chyba musze zmienic sposob myslenia. jak mialam 14- 15 lat raz zdarzylo mi sie podniecic samemu, ale od razu pomylalam sobie \"co ja robie? przeciez to jest zle itp\", szybko przestalam i juz wiecej do tego nie wracalam. nawet jak mam sny erotyczne i gdy czuje ze moge miec orgazm, od razu przytomnieje i mowie nie, nie mozna tak robic:O nawet w snie to kontroluje:O:O

Gość znaawca
ja dobra wez spierddalaj

i najgorsze w tym wszystkim jest to ze takiej u kobiety obudzi się potrzeba posiadania dziecka wezmie sobie męża i unieszczęsliwi rodzinę.Bo jestem przekonany że przed małżenstwem bedzie ukrywała swoja oziębłość