Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_aniołem

Czy DA SIĘ pogrubić włosy???

Polecane posty

Gość jestem_aniołem

Takie które stały się cienkie.Czy coś jest w stanie sprawić żeby były grubsze???

Gość agnesina
Ponoc cebula bardzo pomaga. Zarowno jak sie ja je i kiedy robi sie oklady.

Gość jestem_aniołem
Też słyszałam i jem od jakiegoś czasu.Znacie jeszcze jakieś sposoby??

Gość ijijijiu
czarna rzepa henna (moze byc bezbarwna) cebula olej rycynowy

Gość jestem_aniołem
A co to takiego bezbarwna henna?????I po jakim czasie jedzenia cebuli można zauważyć pogrubienie włosów???

Gość niebieskooookaa22
ja coś słyszałam, ze pogrubienie włosów(czasowe) da się zrobić poprzez płukanie roztworem piwnym

włosów się nie da pogrubić, nie czarujcie. henna owszem, jako zewnętrzna powłoka. można też wzmocnić włosy \"od wewnątrz\", ale nie pogrubić. wizualnie pomoże odpowiednia fryzura. autorko - jakie masz włosy? proste, kręcone, jasne, ciemne?

Gość jestem_aniołem
proste i ciemne ale farbowane na jasno

proste i ciemne ale farbowane na jasno - to sie w takim razie nie dziw, ze sa jakie sa ;). pewnie ci wiadomo, ze rozjasnianie, nawet nie wiadomo jak superancką farbą niszczy? otwiera luski, rozdwaja koncowki ;). proste i ciemne to bardzo dobre wlosy, ale widze, ze farbowanie nie posluzylo teraz to dobra odzywka, zestaw witamin, oklady z zoltka, odpowiednia fryzurka i masaz glowy - moze sie poprawic

Gość jestem_aniołem
tzn pogrubią się?Wiem że rozjaśnianiebardzo niszczy ale tak kocham blond! :(

Gość spulchniacz
a tę henne bezbarwną to gdzie mozna dostac ?

Gość niebieskooookaa22
napiszcie coś więcej o tej bezbarwnej hennie :) chociaż zapewne nie będzie można po niej farbować u fryzjera włosów? o_O

Gość niebieskooookaa22
hellishbloodystorm dzięki za expresową odp. :D czyli tak jak myślałam :o ech ta henna ;)

Gość jestem_aniołem
hellishbloodystorm wspomniałaś o dobrej odżywce.możesz jakąś polecić?bo widzę że znasz się na rzeczy :)

Gość niebieskooookaa22
hellishbloodystorm nie nie nie... ja mam balejage(mój naturany, blond,brąz)... ja o ta bezbarwną się pytałam hennę, aby poprostu moje włosy lepiej wyglądały(te zamnkięte łuski i "pogrubienie" włosów" :D ) :)

Gość Werolanka
Oczywiście, że włosy da się pogrubić :) Sama mam bardzo rzadkie i cienkie włosy i szukałam na to jakiejś rady :) W końcu zaczęłam stosować kosmetyki z mikrowłóknami a konkretnie ten http://lucianohair.pl/kmax-zageszczanie-wlosow/9-kmax-25g-zageszczanie-wlosow-mikrowlokna.html. I efekt jest super :) Na prawde nie spodziewałam się, ale moje włosy wyglądają super!

Pogrubić raczej się nie da ale można sprawić, że będze rosło ich więcej. Polecam szampon Radical plus mgiełka a do tego kurację Revitacell. Podczas prysznica przed samym wyjściem trzeba splukać włosy zimną wodą a w trakcie mycia masować skórę głowy