Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcóweczka

piosenka na pierwszy taniec...

Polecane posty

Gość marcóweczka

witam wszystkie narzeczone, żony i inne dziewczynki na tym forum... chciałam zapytać was co myślicie na temat tej piosenki na pierwszy taniec... http://www.universe.pl/perly.mp3 UNIVERSE w perły zamienić deszcz... czekam na komentarze i wasze propozycje...

Gość hiena090999 i juz sie odwalf
my ta bedziemy mieć Kancelarya - Zabiorę Cię Właśnie Tam

Gość karol _ina
Moje jedyne marzenie Anny Jantar

Gość marcóweczka
kochane wpisujcie swoje piosenki i oceńcie moja...

Gość arcia
My zastanawiamy się pomiędzy Niebieską piosenką Grzegorza Tomczaka a Oczarowaniem Zbigniewa Wodeckiego :)

bardzo ladna pisenka;)bardzo chociaz z drugiej strony to tak jakby była dedykacja tylko dla panny młodej;D ale nei czepiam sie szczegółów;) przygotowujecie specjalny taniec?czy tak jak wam wyjdzie z marszu?

Gość nananananannnnananannana
przetanczyc z toba chce cala noc, i nie opuszcze cie juz na krok nanananananan

\"Ten, którego kocham\" autorstwa Rubika w wykonaniu Kasi Srzyneckiej i Roberta Janowskiego;-)

marcóweczka - śliczna ta piosenka sama moze gdzies za 3 lata wezmę ślub :P choc zobaczymy jak to wyjdzie, ale ta piosenka bedzie moją pierwszą .. ( sorki ze sciągnęłam) ona idealnei pasuje do nas (do mnei i mojego M.) ... az mi łezka sie w oku zakręciła jak etgo słuchałam... tylko jak to zatanczyc:P to raczej troszke szybsze jest :P ojjj teraz bede cały czas słuchac:)

Gość marcoweczka
kinsky ciesze sie ze ci sie ona podoba nam tez sie bardzo podoba, sluchamy jej w domu w samochodzie wszedzie... planujemy tylko lekko zmienic slowa: zeby jedna zwrotka bylo mowiona do kobiety a druga do mężczyzny i tak na zmiane a refren ten sam...

właśbnie ja o tym tez pomyslalam zeby zmienic słowa zwrotki zeby były tez kierowane do Pana Mlodego mi to by się tak marzyło zeby to piosenkę facet z kobietą zaspiewali ... zwrotkę dla niego zeby ona spiewala a zwrotke dla mnie zeby facet spiewał a refren razem mysle ze to by fajnie wyszło :) a wogle od zawsze marzy mi sie zeby na moim weselu kobieta spiewała ale zobaczymy jak to wyjdzie ślub planujemy dopiero za ok 3 lata bo narazie to jeszcze za wczesnie heheh no ale piosenke juz mamy :D