Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnna

tu przytulamy

Polecane posty

Gość Onnnna

ehhh taka sie samotna poczulam, az do bolu..naprawde to moze bolec, przytulcie mnie mocno :(

Gość załamanaStrasznie
przytulam:):):)jeśli mogę:P:P

Gość ............miś..........

Gość Onnnna
dziekuje :) to bylo mi bardzo potrzebne.... ja tez przytulam bardzo mocno Ciebie zalamanaStrasznie :) co sie stalo? dzieski misiu :) logic buziaki

Gość załamanaStrasznie
o kochana historia jak z kryminału:):) żartuje,ale ogólnie tak jakos kiepsko się w moim życiu dzieje

Gość Onnnna
blue so blue --> bardzo mocno i cieplo Cie przytulam

Gość Onnnna
załamanaStrasznie u mnie tez kiepawo choc zanosi sie na zmiany..tzn wzielam sie za to...chociaz z ta samotnoscia to najbardziej bezradna sie czuje a co kiepskiego jest w Twoim zyciu? jesli chcesz o tym pisac oczywiscie...nie martw sie..przytulanie jest gratis ;) :)

mi też źle.. z nosa mi leci - już nic czuje, węch straciłam głowa mnie boli i zatoki psika mnie ciągle.. w nosie mnie swędzi kaszle mnie i gardło mnie boli i ogólnie to mnie wszystko boli.. mógłby ktoś mnie przytulić, przykryć kołderką i powiedzieć Dobranoc.. buzi dać eh..

Gość Onnnna
hellishbloodystorm dzieki :) jakbys potrzebowala cioeplych usciskow to wiesz gdzie zagladac :) blue so blue tak, akcja z usciskami bylaby cudowna...cieplo drugiej osoby to cos pieknego...😘 free hug-tak! :)

Gość Onnnna
aggie--> kochanie przykro mni ze sie tak zle czujesz, caluje, przytulam i zycze milych snow :) 😘 Sprzedawco Słońca Ty spryciazu...na poczatek wez to doslownie ;) :)

Gość Onnnna
marzyciekka001--> do jasnej cholery to nie fair!! ja przytulam bardzo mocno...sciskam az! :) :)

Po pierwsze przytulanie wzmacnia system immunologiczny wiec mnie zadne glupie choróbsko nie wystraszy :) :P przytulam wszystkich zdychajacych ;) :) marzycielka-> chyba nie bylas u lekarza? ... prawdziwa z Ciebie marzycielka ...;) Sprzedwaca...zazdroscisz nam czy co? przylacz sie a nie do teletubisiow sie czepiasz :) :P

hahhaha marzycielka :) ludzie jak chcecie byc przytulani przez ostra laske to walcie do marzycieki jak w dym :)