Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yonai**

Bole miesiaczkowe

Polecane posty

Gość Yonai**

Hej dziewczyny...blagam pomozcie mam straszne bole miesiaczkowe:(i niewiem jak je zwalczyc!boli mnie masakrycznie co mam z tym zrobic:(znacie jakies sposoby na zmniejszenie bolu:/blagam odp....moga byc jakies nawet doowe sposoby...opiszcie jak wy walczycie z bolem miesiaczkowym:(

Gość Gosia0605
Witaj!!!Ja też mam bolesne miesiączki zawsze kilka dni wcześniej kiedy już czuje że bede miała okres biore leki przeciwbólowe polecam Ci NUROFEN MENSTRUAL bierze sie jedną tabletke na dobe naprawde pomaga ja również pije herbate rumiankową która łagodzi ból.Także to są moje sposoby.Trzymaj się pa

Gość Misieqq
nie martw sie:) jedna przezywa to lagodnie a inna strzasznie:( ale z twojego opowiadania wynika ze nie jest to takie powazne:) wiez mi:) mialam kolezanke za czasow studiow to ona przezywala bole tak ostro ze pewnego razu wsywala pogotowie i oni za pomoca jakiegos zastrzyku jej zmniejszyli bol. Ja osobiscie biore NO-SPE. nie jest droga a zarazem skuteczna:) kupisz ja nawet w niektorych sklepach:) Irowniez polecam ta herbate rumiankowa tak jak Gosia:) I pamietaj! im wiecej myslisz o bolu on staje sie silniejszy:( a i jeszcze jedno! Ruch to zdrowie:) cwicz gimnastyke, joge, biegaj, plywaj, ale sie nie przemeczaj. lekki sport jeszcze nikomu nie zaszkodzil