Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the observer

Podoba mi się ta rzeczowa kampania PiS-u

Polecane posty

Gość the observer

Pokazali klase, zamiast mdłych spotów i ględzenia o dupie maryni zręcznie ukazali prawdziwe oblicze konkurencji. PO bez makijażu wygląda groźnie, brzydko i wulgarnie. Stąd histeryczna reakcja Michnika i innych PO-wców.

Gość klasę mówisz
??? co rozumiesz pod pojęciem "mieć klasę"?

Taaa :o W którym miejscu ona jest rzeczowa? Zamiast kampani merytorycznej, przedstawiającej program wyborczy, to rzucają się gównem nawzajem. PiS nadaje ton tej kampani, z tym mogę się zgodzić :o

Gość pewnie to
czego ty nigdy nie zrozumiesz

Gość Alexxxa
W kampani powinno się pokazać, co samemu ma się do zaoferowania a nie krytykować programy innych i to jeszcze w klamliwy sposób. Przekonać, aby ludzie głosowali na Pisiory a nie przeciw PO. No, ale to najpierw trzeba mieć jakiś program i cokolwiek do powiedzenia. Autorze - jeżeli dla ciebie pisiory mają klasę, to upewniasz mnie w przekonaniu, że ich elektrorat jest jeszcze bardziej tragiczny niż przypuszczałam.

Gość a mnie sie ta kampania podoba
Rozumiem że według niektórych ukazywanie skorumpowanych posłów jest naganne moralnie. Bo chyba nie powiecie że nudne? :) Kampania według PO powinna wyglądać następująco - spotyka sie dwóch gentlemanów , wymieniają uwagi na temat pogody , nastepnie krótki opis nierealistycznych "programów" , usciski dłoni i sztuczne uśmichy. Głosuj na nas my jestesmy lepsi , my mamy ładniejszego kandydata , nas popiera Doda a nas Beata Tyszkiewicz. Lubisz Dode ? To głosuj jak ona i nie zastanawiaj sie nad poważnymi sprawami bo to nie na twoja główke szaraku. A korupcja to jest na Sycylii w Polsce nie ma zadnekj korupcji!!!!! :)

\"Rozumiem że według niektórych ukazywanie skorumpowanych posłów jest naganne moralnie. Bo chyba nie powiecie że nudne?\" Nie, nie jest naganne. Ale nie dostrzegasz w tym wszystkim gry politycznej służb państowych? Wypowiedzi kamińskiego w stylu: \"to nie jest element kampani wyborczej, ale zastanówcie się na kogo głosujecie\" chyba nie sa apolityczne, prawda?

Gość dodam tylko tytułem uzupełnien
ia, ze na ostatniej konwencji PiSu w Katowickim Spodku, gdzie zwieziono działaczy z całego kraju, żeby ten spodek wypełnić, występował przez godzinę Jan Pietrzak, który opowiadał żenujące dowcipy o Rosjanach, komunie, Niemcach itd.:O PiSowi gratulujemy elektoratu:o🖐️

Gość Poupalka123
W kampani powinno się pokazać, co samemu ma się do zaoferowania a nie krytykować programy innych i to jeszcze w klamliwy sposób. hhha a z czym skłamali ?na wszsytko maja dowody cudów nie obiecuja jak PO

Gość niech PiS lepiej pokaże
swoich skorumpowanych ministrów, a nie jakąś posłankę, której w ogóle nikt nie zna:O Kto to jest Sawicka, i po co od roku się nią zajmuje CBA< skoro w ogóle jest nic nieznaczącą posłanką, która dopiero zaczynała swoją kadencję? Nie wydaje się to nikomu dziwne? Po co CBA zajmuje się kimś, kto jeszcze nic nie zrobił???? A poseł Picheta? Kto to w ogóle jest? Poza tym oni już nie należą do PO. Za to wyrzucona za kumoterstwo i załatwianie pracy rodzinie, Zyta, zagrzała miejsce w PiSie.

skłamali chociażby w tym, że powiedzieli, że nie będą wykorzystywać CBA ani służb specjalnych w kampanii:) Poza tym dopóki wygrywali w sondażach, byli uśmiechnięci i ich humor nie opuszczał, po debacie premier ze złości dostał sraczki a teraz szaleje:) To sa ludzie chorzy na władzę, niehonorowi i głupi.

Gość Poupalka123
Tusk tez sie usmiechał do ostatnich wyborów a po przegranej sie obrazł i przez dwa lata mowieł NIE CBA Miało OBOWIAZEK ujawnienia prawdy o kandydacie Co ? moze mieli nic nie mówiec i pozwolic jej na wejscie do sejmu i krecenie lodów?????

Gość ale sie POkemony bulwersują
ktoś ich spokój naruszył , no koorwa jak to to teraz już nie mozna sie schylac po pieniądz który lezy na ulicy? Zawsze było mozna , kaczki muszą odejśc bo psuja biznes. Oni nie wiedzą co to za frajda kręcic lody :P A ty Boleku z Rypina masz dwa najwieksze marzenia 1. Rozchylic posladki Adama Michnika i pocałowac go w sam srodek 2. Jak wyżej tylko z Tuskiem :)

Gość polAczek
kaczynscy w codziennej modlitwie wypowiadaja te slowa' ....i nie wódz mnie na pokuszenie..... i ida obmyslac jakby tu kogos upierdolic ,przepraszam za slownictwo,upokorzyc,zeszmacic,no bo przeciez liczy sie tylko pozycja te jego prowokacje,a szczegolnie ta ostatnia sawickiej,obrzydzila mnie ,zawstydzila ,PiS pokazal swoje dno moralne,niszcza nasze czlowieczenstwo,.... a koscioly nawoluja do glosowania na PiS,wstyd ale jest nadzieja CHRON NAS OD ZLEGO,AMEN

Gość Poupalka123
Dziwnym trafem musiało to być 3 dni przed wyborami... hmmm akiedy to miało byc pokazane ? 3 dni po wyborach ???

tak, CBA ma obowiązek ujawnienia prawdy o KANDYDACIE, natomiast Beata Sawicka nie kandyduje, nie jest w żadnej partii i do tego czeka ją proces. Nie widzisz tutaj sprzeczności?:O

Gość Poupalka123
ale do niedawna kandydowała i nic by sie nie zmieniło gdyby nie CBA pieniazki potzrebował własnie na kampanie tak bardzi chciała znów POrzadzic ze az posuneła sie do łapowki

Gość tylko tyleeeeee
nie zrzekła sie immunitetu nie oddała pieniazków czyzby juz straciła????????

No więc ujawnili, że jakaś posłanka nikomu bliżej nie znana z PO wzięła łapówkę. Wyrzucili ją z partii, tego posła, co jej towarzyszył aresztowali, a ją czeka postępowanie. Nie kandyduje już, wyrzucili ją z partii. I po co ją jeszcze męczyć?:O Tak się nie postępuje w normalnych krajach, bo to jest niezgodne z prawem. Dlaczego w naszym kraju nie pokazuje się twarzy pedofilów, morderców, gwałcicieli, a z Sawickiej robią taką szopkę?:O

Gość PO to naprawde idioci
Po ujawnieju rozmów z Sawicką wylali na pysk posła Piechte i zaapelowali do wyborców aby na niego nie glosowali bo nie ma już rekomendacji Platformy Więc co, potrzebne były tasmy prawdy w TVP czy niepotrzebne? A najsmieszniejsze w tym, pokazujące głupote PO jest fakt że CBA chciała to wszystko przedstawić na niejawnym posiedzeniu komisji sledczej. I nie byłoby afery w TV!!! Ale przewodniczący tej komisji oczywiście z PO odmówił jej zwołania. POmyleńcy wpadli więc we własne sidła :D leeeeeżycie i kwiczycie koryciarze z PO

Gość do kogoś powyżej
sam jesteś idiotą, prostaku:O To nie był poseł Piechta, tylko PICHETA, analfabeto:O🖐️

Gość gerwerrr
zdaniem PO nie powinni nic mówi i niech by było po cichu i po staremu BY ZYŁO SIE LEPIEJ sawicka sama zrobił a cyrk wczoraj na własne zyczenie albo tez na zyczenie PO w co nie wtapie a ujawniło to cba po to by Pichete zdemaskowac juz wiecie po co?

Gość Niejaki
R.Sikorski kandydat PO powiedział - słyszałam " po wyborach będziemy dożynali watahy". Jak on już obiecuje dożynanie to ja która nie bylam zdecydowana już sie zdecydowałam - głosuję na PiS.

Gość PISDAA
oj ludziska,bedziecie zalowac jeszcze,zobaczycie

Gość PISDAA
POpieramPO bo... jestem mlody,i mam pewne perspektywy na przyszlosc

Gość gerwerrr
POpieramPO bo... jestem mlody,i mam pewne perspektywy na przyszlosc od kiedy to łapoka nazywa sie perspektywa BY zyło sie lepiej chcesz brac lapowki jak PO?

Gość komPrOmitacja
Spierrdalaj stąd jeebany sztabowcu pisdek Bolus oddychaj spokojnie 1 2 3 4 5 6 ..oddychaj spokonie nieagresywnie hihihi