Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość mis pryszczatek
mój eks to zwykłe gówno szmaci sie

Gość olejzpierwszego
kazdy ex konczy zle i cos z nim bylo nie tak.... kazdy z kotrym kobieta jest teraz jest super i uklada sie swietnie... czy tylko ja dostrzegam tu paradox ? rozumiem ze mezczyzni dziela sie na 2 grupy: tych ok ktorzy sa cale zycie z jedna i tych zlych kotrzy ciagle staja sie exami i sa zerami.... :-D

Gość taka ja kaja
o pierwszym eks słuch zaginął :D jak z nim zerwałam zaczął chodzić z taką panną która chodziła do tego samego liceum co ja, ale gdy sie dowiedziała że ja z nim i że ja to ja:P ehh ten jej wzrok - bezcenny :D dorobił się malucha i teraz przesiadują razem we dwójkę w nim przed jej domem :D drugi eks - eh do tej pory nie daje mi spokoju i mnie prześladuje, mimo że go już 4lata temu spławiłam, odwiedza moją rodzinkę tak jakby do niej należał, o zgrozo ludzie mają tupet :O niech ich odwiedza, bo ja sie do nich zraziłam po tym jacy są mili dla niego i jak go przyjmują, za każdym razem gdy sie gdzieś przypadkiem spotkamy opowiada o swojej firmie i o tym jak świetnie zarabia a nadal jeździ bmw które jest z 1990roku :D tłumacze to sobie sentymentem do tego auta bo pieniędzy podobno ma w brud ;)

Gość kataklizm
Przepraszam za upierdliwość, ale chcę zwrócić uwagę, że piszemy "w bród" ponieważ "brud" przez "u" otwarte oznacza nieczystość. Dziękuję :)

Gość nie sypiam z komiczne
@ olejzpierwszego masz asolutna racje. z tym ze faceci dziela sie na 3 grupy a) ex - jak widac z tutejszych postow sa to nieudacznicy, golasy, brudasy, psychopaci z malymi fiutkami niezdolni do fizycznego i psychicznego zadowolenia kobiety- zreguly koncza z jakimis wywlokami i zdzirami, najczesciej po wpadce b) current - kochani, opiekunczy, niezdradzajacy, robiacy zakupy i kolacje, zaradni, ulubiency mamusiek b) next - murzyni z grubymi i wielkimi fajami

Byłam z moim ex ok 5 lat nie jestesmy juz rok razem jednak pare miesiecy temu odwiedził mnie bo byłam chora(na codzien nie utrzymujemy kontaktu)bo ma od około roku nową dziewczynę,ale zdradził ją ze mną...dzieki Bogu,że juz nie jestesmy razem bo zdradzał by kiedys i mnie.

Gość exit i nexit
historia się tworzy

moj byly ochajtal sie z rozwodka hihi z 2 dzieci i to jest byla dziewczyna jego kolegi :D:D:D przytyl ok 20 kilo i jest fuuuuu... kij z nim :D:D:D

Gość Mikusiowa
1. z ktorym nie jestem ponad 3 lata po przypadkowym wznowieniu kontaktu mailowego okazuje sie byc sam od tego momentu, twierdzi, ze juz nikogo nie szuka, przyzwyczail sie do samotnosci, ze jestem miloscia jego zycia i boli go, ze nie jestesmy razem 2. ucieklam od niego do innego miasta, niby dalej tworzylismy zwiazek, mimo ze kontakt byl tylko mailowy, po pewnym czasie rozstalismy sie definitywnie, nadal kontaktujac sie mailowo, podczas mojej pierwszej po uplywie 8 miesiecy wizyty w jego miescie i krotkiego spotkania plakal, mowil, ze nigdy sobie nie wybaczy swojego zachowania i tego, ze mnie stracil, ze nie bedziemy rodzina, ze nie bedziemy mieli dzieci, straszny przezycie... 2 to milosc mojego zycia, ciezko odchorowalam rozstanie, mija rok, juz jest prawie ok ze mna, nie wiem, jak z nim, on zalozyl fikcyjny profil na n-k, wkleja tam zdjecia dot. naszego wczesniejszego wspolnego zycia, wchodzi na moj profil... obecny... mowi o swoim wyjezdzie do innego kraju... jesli wiec wyjedzie, a poprzez to zdecyduje sie awansowac do pozycji ex, bedzie ostatnim moim ex, wiecej tego bolu przezywac nie chce, kocham go, ale skoro nie widzi przyszlosci ze mna, tylko chce zmienic kraj, to lepiej, zebysmy sie rozstali chyba

Gość pszczolka 123
Kocham mojego ex (od 2 mcy zaledwie ex) kocham go bo bylismy zareczeni, i wiem ze on mnie kocha tez, z jakiegos powodu nie moze sie ze mna ozenic....coz moge zrobic?

Gość zabka mala_
ex nr 1 - szkoly nie skonczyl, matury nie ma; zyje z dnia na dzien z ludzmi podobnego pokroju; cel z zyciu to zorbic sobie tatuaz albo zapalic trawe...lpanienki zadnej nie ma bo ktora by chciala zyc z facetem ktory zyje z dnia na dzien...tesknia za mna gdyby mogl to by chcial wrocic...ale jedyne co uslyszalby to WON nr 2 - nie ma szczescia co do kobiet - laski go zdradzaja a niby taki z niego ogier i bog w lozku byl ;) ma cisnienie na slub i dziecko!!! ponoc dalej mnie kocha...swoja szanse juz mial nr 3 - tez chcialby wrocic ale niestety nie da sie...jedyny z moich bylych do kotrego mam szacunek; jest moim najlepszym przyjacielem...ale kobiety traktuje jak szmaty i potem mi o tym opowiada ;) starczy :D

Moja ex okazała się zwykłą zdzirą..po 4,5 roku zdradziła mnie franca..(ale to rodzinne jak się okazuje)..a od 2 lat jak nie jesteśmy razem ma 4 chłopaka.. :)

moj jedyny ex hajtnął się rok po tym jak z nim zerwałam, chyba jest szczęśliwy, ale fakt popsuły mu sie zęby i zrobił sie taki ulany ;) ale moze jak się jest z kims to tych mankamentów się nie widzi. Ostatnio kupił nowe auto, obronił magisterke,pracuje gdzieś w sklepie rtv i jeździ na zagraniczne wycieczki :) a ja w tym czasie poszłam na studia, przeżyłam dziwne romanse, połaziłam po górach, zaczełam rozwijac swoje pasje. przegrywam życie i nie mam sie wcale lepiej od niego, ale jednak lepiej mi samej niż z nim. nie byłam właściwą osobą, i juz :)

Gość wandapanda
jeden ex...który bardzo mnie zranił...zdradził skur...po miesiącu został rzucony przez tą niunię z którą mnie... nie skończył szkoły, pracuje ścinając krzaki...i generalnie nic ze sobą nie zrobił...oprócz większego stoczenia się. drugi...również porzuciła go laska...i to nawet nie jedna... no cóż wszystko co robisz to do ciebie wraca... trzeci jest sam... a świeżutki ex... to chciałabym zeby wrócił ;) do mnie:)))

Gość fizycznie
opa

Gość h_ysteria
historie piszą ludzie więc....

Gość naszpikowana
mój ex po rozstaniu ze mną wrócił do miłości swojego zycia i się z nią ożenił... i już 4 lata jesteśmy szczęśliwym małżeństwem :P

Oficjalnie będąc z w związku na odległość z kobietą, z którą mnie zdradził, widywany jest przeze mnie od czasu do czasu na koncertach, dniach miasta i przy innych okazjach, w czułych objęciach bądź towarzystwie innych kobiet. Ponadto z uporem maniaka co 4-7 dni zagląda na mój profil na NK (nie mam pojęcia, czego się spodziewa - nie zamieszczam swoich zdjęć ani opisów dotyczących życia prywatnego) :P

Nie. Przypuszczam, że nie uwierzyłabym w tłumaczenia, nie jest w stanie niczego zmienić ani poprawić w przeszłości, a obecnie staram się otaczać wartosciowymi ludźmi, wśród których nie ma dla niego miejsca. Co nie znaczy, że nie próbował :P