Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub-wesele

Ile kosztuje ślub i wesele - ściaga dla slubujacych

Polecane posty

Gość bardzo duzo
mi wyszlo 80 000 PLN!!!

Gość aAANNIIIIAA
mi póki co 35 000...

Nas wesele kosztowało - 9 000 sala na 52 osoby i poprawiny na 32 osoby - wódka, napoje, szmpan, piwo i wina - 3 000 - wodzirej co prowadził - 700 zł -fotograf 550 zł -kośćiół 400 zł (jakoś tak) -ciasto do pracy i dodatkowe ozdoby 1 000 dużo tego było -kwiaty 400 -zaproszenia 20 zl -samochód 50 zł RAZEM KOŁO 15 000 + ubrania (moja sukienka z dodatkami 1650)

Gość majkaaa2555
Moje wesele za niecale 3m-ce i biorąc pod uwagę wszystkie wydatki lacznie z ubraniami to wyniesie nas ta impreza 25tys na ok 70 osob a wesele dwodniowe...aha sukienka za 1,5oozl nie za 5 tys

Gość agneeees
my bralismy slub w zeszlym roku we wrzesniu calosc wyniosla nas 38 000. na 100 osob,wesele 2 dniowe.

Gość j.lo2
moje koszty to odpowiednio -ślub kościelny 600-, -opłaty w restauracji 20000-, -alkohol ok.3000-, -tort 700-, -auto1000-, -foto-kamera2900-, -suknia+dodatki 4100-, -fryzjer+kosmetyczka 450-, -kwiaty 300-, -zaproszenia ok170-, pozdrawiam pszyszłe panny młode-powodzenia!

Ja nie miałam kosztu transportu z kościoła na salę bo to po drugiej stronie ulicy więc odpadlo nam parę stówek, i nie dodałam kosmetyczek bo to zależy co kto robi i co kto lubi... Dziewczyny strasznie drogie Wam to wychodzi, to albo ja miałam okazje albo na śląsku to wszystko taniej wychodzi niż gdzie indziej. Restauracje miałam super - jedna z lepszych w regionie a to podstawa wesela. Wszyscy byli zachwyceni bo dużo dobrego i rozmaitego jedzenia a \"człowiek orkiestra\" rozbawił wszystkich więc jedli, pili (zimną wódkę) i bawili się do rana.