Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gackowata

nakrylam mego kota na robieniu siku w umywalce !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gackowata

do czego to podobne ...........?????????????jak go oduczyc .........boje sie ze pewnego razu zrobi tak klocka

Gość gackowata
ludzie ?????????

Gość Kotki 3
jeśli kot wcześniej załatwiał sie do kuwety, a nagle przestał to albo ma jakis problem zdrowotny, np. z pęcherzem lub nerkami albo nie odpowiada mu cos w samej kuwecie (żwirek, za rzadko sprzątana, stoi w złym miejscu itp.)

Gość sikający kot
Spróbuj przecierac umywalkę zwykłym octem spirytusowym ale za każdym razem gdy z niej korzystasz. Koty nie lubią mocnego zapachu octu. Powinno pomóc.

pojdz do sklepu z artykulami dla zwierzat - tam sa takie plyny, ktorych zapach zniecheca koty. moze jak nasaczysz tym np gabke i polozyc przy umywalce to sie oduczy. albo doradza ci cos w takim sklepie

Gość gackowata
tyle ze on uwielbia swa kuwete .......nawet bawi sie w niej a zwirek jest dosc czesto zmieniany ..........dziwi mnie to ze zawsze robi siku jak jest swiatlo zapalone w laziece ......bo przy zgaszonym nawet tam nie wchodzi.

Gość Dżizys
Masz bardzo mądrego kota, a nawet o tym nie wiesz :D Wolałabyś żeby sikał po dywanie? Może nauczy sie sikać do kibelka i będziesz miala problem z głowy. znam takie kociska :D

Gość gackowata
hmmmm.......... jednak musze go wykastrowac moze sie troche uspokoi

Gość gackowata
to wyzej to nie ja ........ owszem cieszy mnie to ze sika w miare normalnym miejscu ........ale po takim sikaniu wody nie odkreci i nie splucze a to smierdziucha troche

Gość jajajajajjaja
moja kotka bardzo często załatwiała się do wanny...:O ale lepiej do wanny niż miala by to zrobić na dywan...

Gość gackowata
wiem wiem ........no ale ja mu do kuwety nie sikem to niech i on nie sika w mojej laziece .........kto tu jest starszy i ..........no sami wiecia