Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka1

przyjaciółka...

Polecane posty

Gość milka1

Jak myślicie co mam zrobić? W poprzedni piątek obchodziłam urodziny.Wszyscy moi bliscy o mnie pamiętali oprócz jednej osoby ,jednej z moich przyjaciółek.To jest dziwna sprawa bo w tamtym roku pamiętała jedyne co to ciągle mi mówiła,że ma dla mnie prezent ,którego w końcu wcale nie dostałam,no trudno,ale w tym roku nawet nie zadzwoniła a ja w dodatku jestem w domu na L4 po operacji.Nie jestem płytka i wiem ,że w przyjaźni są ważniejsze sprawy niż urodziny czy imieniny i dlatego nie wiem co z tym zrobić,wiem ,że jest mi przykro - dlatego to piszę a z drugiej strony nie chce wyjść na egoistkę i materialistkę ( tak się już czułam w tamtym roku).Doradźcie mi co z tym zrobić a może to zostawić? Nie jest to odwet z jej strony bo ja zawsze pamietam o jej urodzinach :(

Gość moja przyjacółka
też zapomniała w tym roku o moich urodzinach, a raczej nie zapomniała tylko jej się daty pomyliły. dwa dni później do mnie zagadała na gg a ja ją opierdzieliłam, ze nie pamiętała:D

to smutne, a ona wie ze jestes po operacji? ja na Twoim miejscu nie odezwalabym sie nic, zostawilabym to, a przy odpowiedniej okazji po prostu bym jej to wypomniala, moze to niezbyt madre ale tak bym zrobila, postapisz jak uwazasz

Gość to przykre
ale nic na to nie poradzisz...;( i chyba nie warto tego rozstrzygać..hm..w tam tym roku miałam podobną sytuację tylko to nie była przyjaciółka tylko koleżanka...dobra koleżanka...ja na jej urodziny zawsze z życzeniami prezentem skromniutkim a ona zapomniała i w dniu moich urodzin zachowywała się jakby nigdy nic...a parę dni wcześniej mówiła że nie długo masz urodziny..tez było mi przykro..w tym roku wysłałam tylko smsa na szczęście jechałam na studia i nie mogłam się spotkać!

Gość milka1
też tak myślałam,ale jest mi lżej ,że macie podobne zdanie :) a tak nawiasem mówiąc to do szczęścia tak niewiele potrzeba,sami sobie uprzykrzamy życie,to taki drobiazg a tak boli :(

prawdziwa przyjaz zdarza sie bardzo rzadko, trzeba ją pielegnowac a nie kazdy o tym pamieta niestety