moniczka_ 0 Napisano Październik 18, 2007 mam pytanie odstawilam tabletki (wzielam 6 opakowan) novynette i 2 dni po okresie wsolzylam z chlopakiem i niestety pekla prezerwatywa... jakie jest prawdopodobiwenstwo zajscia w ciaze? dodam ze okres spoznie mi sie 3 dni poza tym mam uplawy prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczka_ 0 Napisano Październik 18, 2007 czy moze ktos odp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 18, 2007 Nikt Ci nie powie JAKIE jest prawdopodobieństwo. Natomiast prawdopodobieństwo jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczka_ 0 Napisano Październik 18, 2007 dzieki za odp wiem ze zawsze jest ale czy b. duze bo strasznie mnie to nie pokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 18, 2007 Organizm po tabletkach jest rozregulowany - to czy due ależy od tego, czy miałaś dni płodne a pewno się nie obserwujesz i nie masz pojęcia - my tym bardziej pojęcia nie mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach