Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazal

Proszę o pomoc dziewczyny. wybór pierścionka trudny

Polecane posty

Gość grazal

nie mam kogo poprosić o rade, siostra ma 5 lat , a mama ... mama nie jest "w stanie " mi pomóc. chce oświadczyc sie mojej dziewczynie, w zwiazku z powyzszym mam pytanie... co myslicie o tym pierscionku, boje sie zeby sie spodobal... www.wkruk.pl wybierzcie:białe złoto, pierścionki, brylanty i ten pierscionek o ktory mi chodzi to jest 12 z kolei

Ten z numerem 12 mi się nie podoba, fajny jest ten jedyny ale z brylantem nie każdego stać. No i wiesz nie każda dziewczyna lubi delikatną biżuterie, bo jeśli wybierzesz z brylantem to będzie mniejszy. Może wystarczy cyrkonia ale za to więcej złota. Ja bym wybrała żółte złoto dlatego ze białe jest kojarzone odebrane. Poza tym pierścionek powinien harmonizować z obrączką a jeżeli o na będzie żółta to i pierścionek powinien być tym samym kolorze. Ale to tylko moje zdanie

Gość grazal
ale ona żółtego nie lubi. tylko biale :)

Gość gość
Każdy kto ma problem z doborem pierścionka powinien porozmawiać z jubilerem. Sam miałem dylemat i muszę przyznać, że najlepiej doradzić się tych mniejszych: aimor, impressimo, węc W sieciówkach jest nastawienie na sprzedaż za wszelką cenę. Porada nic nie kosztuje :) Warto poświęcić temu więcej czasu.