Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazal

wybor pierscionka zareczyny. pomozcie panie

Polecane posty

Gość grazal

nie mam kogo poprosić o rade, siostra ma 5 lat , a mama ... mama nie jest "w stanie " mi pomóc. chce oświadczyc sie mojej dziewczynie, w zwiazku z powyzszym mam pytanie... co myslicie o tym pierscionku, boje sie zeby sie spodobal... www.wkruk.pl wybierzcie:białe złoto, pierścionki, brylanty i ten pierscionek o ktory mi chodzi to jest 12 z kolei

Gość nie żebym się czepiała....
ale skoro się oświadczasz tzn. chcesz, to chyba powinieneś wiedzieć, co się Twojej lubej podoba i jaki ma gust...

Gość co za roznica
niektore dziewczyny marzą tylko o tym, żeby chlopak im sie oswiadczyl, mniejsza o to jaki pierscionek. zastanow sie nad tym...

Gość looooooooooooop
Gość looooooooooooop
p.s jak prosisz kogoś o ocenę wklejaj linka docelowego bo nikomu sie szukać nie chce :P :D

Gość swinkowaaa
wczoraj byl taki topik, zobacz tam moze....

Gość grazal
tak ten , chce zeby jej sie spodobal, ma dużo żółtej bizuterii, ale nie nosi wiec wnioskuje, ze woli biale zloto.

Gość looooooooooooop
Gość grazal
na pierwszy mnie nie stac...a o drugim tez myslalem, bo nie wiem czy to ma cos do rzeczy ale ostatnio ona mi duzo mowi, ze uwielbia szafiry

Gość looooooooooooop
no w tym drugim oczko jest koloru szafirowego więc jak jej sie podoba to bierz ten ;) ;) a to musi być taka straszna niespodzianka ? może ją zapytaj wcześniej żeby była potem w 100 % zadowolona ;) ;) ;) ;) niech wybierze taki który ją powali na kolana :D

Gość swinkowaaa
Gość looooooooooooop
no i pozatym prawie o 2 tysiaki tańszy od tego co Ty wybrałeś :P :D :P :P jezuuuu nigdy bym 2 tys za ppierścionek nie dała :O :O :P :D

Gość grazal
no ale z szafirem? przeciez kobiety to zawsze chca miec diamenty czy tam brylanty? z szafirem moze dostac na rocznice... (50 rzecz jasna a nie pierwsza ) ;]

ładny ten z szafirem ;) ja bym taki chciała i nie KAŻDA dziewczyna marzy o Bóg wie jakim pierścionku :P tak po prawdzie to dla mnie pierścionek nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby facet kochał :P

Gość loooooooooooooop
ten nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P

Gość nie sluchaj glupich bab
piekny jest ten, ktory wybrales, na wszelki wypadek poradz sie jej kolezanki lub twojej rpzyszel tersciowej kupuj i sie oswiadczaj

Gość grazal
nie nie chce zeby sama wybierała... to ma być nagle z zaskoczenia przy dobrej koacji.

Gość nie sluchaj glupich bab
piekny jest ten, ktory wybrales, na wszelki wypadek poradz sie jej kolezanki lub twojej rpzyszel tersciowej kupuj i sie oswiadczaj

Gość kasienia 27
Ten pierwszy ładny jest-marzenie każdej kobiety... Masz doby gust Grazal.

Gość ahhhhhhhhh
Gość grazal
no własnie ten pierwszy chyba najbardzi mi sie podoba... chyba przy nim zostanę. Wiem, ze jej zalezy na bialym zlocie, ja tam moge chodzic w bialych obraczkach- byle jej sie podobalo. powiedzcie mi jeszcze czy moge jej zrobic psikusa?

Gość grazal
oswiadcze sie dam jej w presencie bransoletke zobacze jej zdziwioną mine, a dopiero potem dam pierscionek. moge tak zrobic?

Gość mimbla100
I jaki wybrałaś? czy juz po ślubie? A moze juz po rozwodzie?