Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaipytajaca

co to takiego i jak to wyglada? RUDE GIRL I RUDE BOY

Polecane posty

zy ktos mi powie co to za styl i skad to sie wywodzi? poszlam w tym roku na studia i tam na roku poznalam dziwna dziewczyne, myslalam ze to jakas emo ale nie, bo ona nosi czarna marynarke, czarna spodniczke, jakies halowki adidasa czy nike czarnobiale i bluzki w szachownice albo krawat w ten wzor szachownicy, ogolnie wszystko czarnobiale, nawet torbe ma w paski czarnobiale. Do tego ciemne rajtuzy. Wiem ze muzyki emo nie slucha, bo slyszlam w rozmowie jak mowila o tym. Ktos mi powiedzial ze to rude girl czy cos takiego, nie mam pojecia co to jest czy ktos mi wyjasni? jakas nowa moda czy cos? Dziewczyna nie wyglada mlodziezowo przez ta marynarke spodnice i krawaty, wiec to chyba nie jest moda mlodziezowa...... co o tym wiecie?

Gość google wie wszystko

no nie bardzo....jak wpisuje rude girl to mi wyskakuja linki o muzyce ska, a mi chodzi o ubior bo ja sie na tej muzyce nie znam a interesuje sie modą....

ok dziex ale ten text o pokemonach to byl o mnie czy o tej panience w marynarce i krawacie?

a tak w ogole to jakies zdjecia to gdzie znalesc? bo tam nie ma a na obrazkach tez mi tylko jakies okragle znaczki wyskakuja w szachownice z napisem ska-takie cos sie nosi teraz i to modne?

up bo nadal nie wiem

diamentowa, ale masz na mysli muzykw czy ta laske ode mnie?? bo wygladala fajnie tak retro i sie zastanawiam czy gdybym sie podobnie ubrala to czy ktos by sie przyczepil ze ja na jakas mode subkulturowa pozuje.....

ktos jeszcze cos powie? czy to jakas nowa moda ze sie jeszcze nie orientujecie?

ale mowie przeciez ze nie wygladala jak emo, typowo retro, marynarka spodnica krawaty i te szachownice..... znajomy z tego samego roku powiedzal ze to sie nazywa rude girl i jak na google wpisalam to mi wyskoczylo cos o muzyce ska czy jakiejs takiej......