Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zle mi z mysla ze..

Mój pierwszy raz ze.. sponsorem

Polecane posty

Gość Zle mi z mysla ze..

Miało byc inaczej, jak zwykle, peeting i tyle.. on wiedział ze jestem dziewica.. bylam z tego taka dumna. Podobało mi sie ze za niewinne zabawy dostawałam drogie prezenty, kase.. Miałam skonczone 18 lat. I co sie stalo? Włożył mi go.. mowil ze tylko kawałake.. po czym ;( sami wiecie. Od zdarzenia mineło juz 2 lata a mnie nadal meczy ta mysl. Nie mam problemow z seksem, mam chłopaka i nie potrafie mu powiedziec jaki byl moj pierwszy raz;( Meczy mnie to starsznie:( Co mam robic? Powiedziec? Ukryć? :( jak zyc z ta mysla? Wiem ze popelnilam blad spotykajac sie z obcym mezczyzna.. niby tylko na peeting ale zawsze.. ;(

Gość Zle mi z mysla ze..
przepraszam za błedy;/ ale szybko pisałam. Musialam to z siebie wyrzucic:(

Gość Zle mi z mysla ze..
chociaz z drugiej strony to moze i dobrze, bo moj obecny chlopak ma tak malego chujka, ze by nie dal chyba rady mnie rozdziewiczyc

Gość Zle mi z mysla ze..
podszywaczom dziekujemy dzisiaj.. On ciagle o to pyta:/ kto był tym pierwszym;( a ja ciagle mowie"kiedys ci powiem" itd:(( A ponoc ten pierwszy raz jest taki wyjatkowy;( Za glupote sie placi, prawda?:(

Gość Zle mi z mysla ze..
Dziekuje BezImieniaOna ;) Ale wspomnienia wracaja.. jak widze starszych facetow to mnie ... ehh ;(

Gość sallynel
Bylas mloda, popelnilas blad, to sie zdarza. Moze wiekszy, skoro nie umiesz sobie z nim emocjonalnie poradzic. Ja bym sie starala zapomniec...ja mialam piekny 1 raz. Romantyczny, delikatny...zostawil mnie w podly sposob duzo lat pozniej. Od mojego 1 razu uplynelo 7 lat. Myslisz, ze pociesza mnie mysl, ze byl taki piekny? Ja bym sie nie zadreczala i zyla dalej. Bledy popelniamy po to zeby wyciagac z nich wnioski i zmieniac siebie. ty siebie zmienilas: doceniasz seks, zdajesz sobie sprawe, ze to byla pomylka. Wiec nie drecz sie. chlopakowi powiedzialabym, ze to bylo z facetem, z ktorym bylas krotko, zwrocil ci w glowie i stalo sie. Mialas 18 lat to nie tak malo. A czasami lepiej przemilczec cala prawde.

Gość Zle mi z mysla ze..
Ale wiecie co najbardziej boli? to ze bralam kase za seks;/ bezwstydnie.. nawet za "pierwszy raz" wzielam kase. Wtedy mnie to krecilo.. ;( A teraz brzydze sie soba;( Tym co robilam;/ Mialam 18 lat a taka glupia bylam.. Sallynel ale Ty przynajmniej masz wspomnienia.. piekny pierwszy raz.. nie to co ja:(

Gość Zle mi z mysla ze..
moze nie dokladnie za seks.. bo to byl tylko peeting.. ale pozniej..pierwszy raz;( wzielam kase;/

...dla Niego to może nie być problemem wcale -po prostu zrozumie:)...nie przejmuj się tak.Martwi mnie natomiast Twoje przeżywanie..hmmmm...się stało i trudno..z czasem przestaniesz tak gorzko wspominać:)

Gość Zle mi z mysla ze..
A jeszcze bardziej mi żle teraz, bo mój sponsor działa obecnie w Samoobronie. Mm nadzieję że buc jeden nie dostanie się do Sejmu

Gość ======ygrek=
Dla mnie to bez sensu,że masz wyrzuty sumienia z powodu pieniędzy.Co innego gdybyś miała wyrzuty,że zadawałas się z facetem którego nie kochałas to rozumiem,ale tak ,a co za darmo miałaś mu robić te przyjemności.Chciał to niech płaci,zresztą faceci to św**ie i nie ma się co nimi przejmować tylko ciągnąć od nich co się da,bo każdy facet jak jest wszystko ładnie i pięknie to jed\st do rany przyłóż,dopiero jak zaczynają się jakieś kłopoty bądż choroba to pakują manatki i ich nie ma. Przez 20 kilka lat potrafią być dobrymi mężami a po tym czasie im palma odbija i zostawiają swoją żonę,z której spił wszystkie soki i znajduje sobie dużo młodszą partnerkę.DRANIE. Troszkę zboczyłam z tematu,ale mnie poniosło,soorry.

Gość PARIS26
Robiłas to biorac kase, ale z jednym meżczyzna. Mogłabys sie obwiniac gdyby by było to nałogowo. Ja też swój pierwszy raz zrobiłam nieprzemyslanie

Takimi wypowiedziami tylko odtraszasz dziewczyny. Pomyśl najpierw zanim coś napiszesz. Wsadził ci bo tego chciałaś, a teraz stękasz bo pewnie za mało za to wzięłaś. Głupia pinda. Ja często wyrywam dziewczyny amatorki na jak to nazwałaś petting w zamian za kase, bez stosunku i wszystkim jest dobrze. Laski kase biorą a niektóre jak je macam to orgazmu dostają. Nie strasz innych dziewczyn. Raczej propaguj akcje: POPIERAM SPONSORING - DZIEWCZYNY SPONSOROWANE

Gość swerta
skoro ci z chlopakiem dobrze, to zachowaj to dla siebie! nie mow mu o tym, czasem lepiej jest zataic prawde

Gość dziwi mnie taka moralność
Byłaś taka dumna z tego swojego dziewictwa a za peeting (oral, anal też był?) brałaś kasę a sumienie Cię męczy tylko z powodu tego kawałka błonki? No jakoś tego nie pojmuję. No raczej nie radziłabym Ci zwierzać się szczegółowo chłopakowi. Może to odebrać jako uprawianie prostytucji przez Ciebie.

ja bym powiedziała swojemu męzczyznie ze zrobiłam to tylko po to aby juz nie byc dziewicą i zrobiłam to z kimś kto wydał mi się do tego zwyczajnie odpowiedni tak bez uczucia...mysle ze facet twój przyjmie to za dobrą monetę a jeszcze dodaj że załujesz ze wówczas nie znałaś własnie jego ;)

Gość EL Mariachi
Niby kawałek błonki, ale jednak ma cholerne znaczenie... Ciężko jest mi się pogodzić z tym że moja dziewczyna już kiedyś z kimś... Może jestem jakiś dziwny, ale ja czekałem na tą jedyną, wyjątkową i nigdy nie podrywałem dziewczyn tylko po to, żeby je potem wykorzystać i zostawić. Ona powiedziała mi o tym i doceniam jej szczerość, ale nie jest mi z tym tak super... A takich skur**synów jak ten z Twojej przeszłości to bym gołymi rękami rozszarpał!

Gość zle mi z mysla_------
>wiedzialas co robisz stalo sie pierdol system

Gość
El => skurwysyn suki warty... Co do ciebie autorko, dziwna jesteś. Jak ja lubię te obecne dziewice. Waginalne: czasami; choć analne i oralne już nie koniecznie. Na wcześniejszym topiku niejaki Reno napisał, że jest wiele odcieni szarości. Cóż... Czerń jest zawsze gustowna, biel - doceniana za czystość, a szarość? Po prostu brzydka. Brzydko, dziewczynko, brzydko, i wcale nie o tę błonkę mi chodzi...