Mikołajka 0 Napisano Październik 18, 2007 http://www.allegro.pl/item257641624_ponczo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 18, 2007 wejdzcie na inne aukcje sprzedawcy sprzedaje firmowe ciuchy za niewielką kasę. Kupiłam parę w idealnym stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupup Napisano Październik 18, 2007 o matko a co to za narzuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie fatalne Napisano Październik 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tragedia.. skad Napisano Październik 19, 2007 to wzielas?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Październik 19, 2007 71 zeta i cena minimalna nie została osiągnięta ????? to ile Ty chcesz za takie badziewie ? :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Październik 19, 2007 skąd ta cena za rzecz używaną ? Jest obszyte naturalnym futrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazazasasasa Napisano Październik 20, 2007 kupuje gówna w lumpeksie i chce sprzedac na allegro-rozumiem ale wtedy aukcja powinna isc od zeta a nie takich kosmicznych cen!!! ktos o wybujalej wyobrazni !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martwcie sie Napisano Październik 20, 2007 sa tacy naiwni ktorzy kupuja takie badziewie za cene niewiadomo jaka. Po prostu kompletnie sie ne znaja i jak widza firmowke to podbijaja cene ile wlezie, ze ostatecznie oplaca sie bardziej kupic towar w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazazasasasa Napisano Październik 20, 2007 to nawet nie jest markowe wyglada jak peleryna sw.Mikołaja ja nie wiem kto to licytuje nawet opis marny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazazasasasa Napisano Październik 20, 2007 ale w koncu licytuje to Irka55 wejdzcie sobie w jej profil-jak zobaczycie co kupila to mozecie sie czegos dowiedziec na temat gustu licytujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze tak Irka Napisano Październik 20, 2007 wcale nie kupuje tych gowien tylko podbija komus aukcje, a ze nikt nie chce dac wiecej niz ona to staje sie formalnie posiadaczka super ciuchow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 to moja znajoma sprzedaje te ciuchy . CIOTY !!!! głupie ubierajcie się w lumpach bo tylko na to was stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupujesz ciuchy na allegro od Napisano Październik 20, 2007 przyjaciolki ?? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 http://www.allegro.pl/item258999243_zlota_zara_38.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 a guwno cię to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec twojej matki Napisano Październik 20, 2007 marsz do słownika :P lodziaro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 spadaj lachociągu :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 do Rosalinda orginalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazygalka Napisano Październik 20, 2007 zaraz napisze mejle do tych osób ktore u ciebie kupuja ze sprzedajesz ciuchy z lumpeksu i nikt ci tego nie kupi buhahahahaha wycofaja sie z aukcji :P ales se lalunia reklame zrobila :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec twojej matki Napisano Październik 20, 2007 oryginalnym sie pisze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 spadaj cioto zawszawiona :-P pisałam,że nie moje :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazygalka Napisano Październik 20, 2007 jasne , nie twoje kolezanki :P i pewnie zawszawione jak i ty feeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec twojej matki Napisano Październik 20, 2007 kultury u ciebie dostatek :) pieknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 a ty matko twojego ojca idz do szkoły wykładać ort :-D[ ziewam] bo jesteś nudny-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deprecha_malinowa Napisano Październik 20, 2007 Ludzie, ale wy macie problemy. Jednym się podoba innym nie. Mnie na przyklad nie, ale to nie powód żeby kogoś wyzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec twojej matki Napisano Październik 20, 2007 a ja uciekam bo ty jestes zawszawiona brrr milej lektury słownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 zgadzam się z tobą wejdą jakieś france które dostają ciuchy z caritas\"u i się cwanią :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krisssLa Napisano Październik 20, 2007 autorka topiku sama zaczela i poszlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołajka 0 Napisano Październik 20, 2007 krisssla to przeczytaj początek to będziesz wiedziała kto zaczął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach