Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

jakie macie plany na przyszły rok ?

Polecane posty

Dobrze że teraz trochę cieplej bo dużo ucieka energii na ogrzanie się nic tylko zapasc w sen zimowy huh a jak czapki nie nosisz to szare komórki też uciekajom bosszz

10 minut temu, SzloraWieczorna napisał:

Czemu jestem fioletowa? Byłam zielona albo mam schizy 

Fioletowa.

Wczoraj oglądałam miniserial o kobiecie która była malarką, taki bardziej thriller... Malowała kwiaty i tak sobie przypomniałam o albumie botanicznym który kupiłam w zeszłym roku... świetny, polecam : ) takie ilustracje można byłoby zeskanować, wydrukować i oprawić. 

Może coś sobie z niego wybiorę i namaluje... tyle z planów, ale raczej ten kierunek jeśli już cokolwiek.

https://allegro.pl/oferta/the-art-and-science-of-ernst-haeckel-rainer-will-17285580862

No i jeszcze szycie... w końcu po to kupiłam maszynę. : ) ale nie będę przesadzała z długością listy... 

• Like 1

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

chcecie coś zmienić ?

Remont kuchni łazienki narożnik dywan podłoga w sypialni super pc do gier 10x więcej aukcji firma kasa fiskalna 65" tv w sypialni łóżko w sypialni stelarz i materac podłoga listwy pc przedpokoju komoda łazienki nowe biurko pc na 5 monitorów zamiast 4 15 konsol więcej kallax lodówka podblatowa żyrandole podstawka pozioma ps2 fat salonu z emiratow arabskich hen ps5 i ps4 slim sypialni zakupy giełdzie na dnie bessy lub chociaż btc pozew o zachowek 1/8 mieszkania babki 3 pokoje czystki w szafkach i szafach mieszkania dinio tyranozaur lego na kallax sypialni zakup minimum 67 gier na inwestycje x10

Chyba wszystko 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się