Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karijka

Jaki krem polecacie dla 36-latki?

Polecane posty

Gość Karijka

Pytanie jak w temacie. Ostatnio używałam z AVONu, ale strasznie mnie uczuli

Gość Karijka
Poradźcie coś dziewczyny.

Gość Diori...
Polecam Happyderm Loreala

Gość Diori...
Nikt i nic sie nie wypowie wiecej....

Gość Diori...
Jakie działanie ma ta seria?

Gość calineczka12
Zdecydowanie ten-Swiss Nature - Zeptera krem multiregeneracyjny.Lepszego nie widziałam

Gość Kajja..
A ile ten krem kosztuje i jakie ma działanie?

Gość eee tam same przedstawicielki

Gość ale co ci zawinił
nivea ma fajną serię... żadnych awonów i zepterów

Gość kasiullla
I co nikt nic nie skomentuje......

Gość Kaiulllka
Może ktoś mi coś powie na temat serii Soraya

Gość Doddka
Nikt i nic tu nie doda

Gość oliwasprawiedliwa
głupia jestes! sa rozne cery, rozne wymafsnia a ty poleccie mi krem:O

Gość Doddka
No tak, ale może ktos coś jednak poleci

Gość kup sobie serum z Sorayi
mozesz dokupć kremy z serii też. tanie a rewelacyjne. Wypróbowałam.

a to zalezy na co ten krem. nawilżający na codzień, do zwykłego dbania o buzię mający finkcje witaminizujące i ohronne, to ten. wydajny i dobry, hipoalergiczny. do skóry suchej-wrazliwej: http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12126&limit=2&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa i do skóry normalnej-tłustej: http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12130&limit=2&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa a jeśli chodzi o kremy regenerujące, cofające i zapobiegające starzeniu, to polecam całą tę serię. to jedyne na świecie kremy z płynna glukozaminą, które pobudzaja w skórze produkcje kolagenu. http://www.wellness.sklepy24h.pl/?page=produkt_lista&kategoria_id=9692 pozdrawiam

seria Aromage: AL-1 : Krem na dzień \"Błyskawiczny lifting\" Z Aromaftemem(ТМ) i \"roślinnym kolagenem\" migdałów Opis Produktu: Błyskawicznie podciąga, wzmacnia i wygładza skórę. Niweluje ślady zmęczenia, odświeża twarz. Może być stosowany w celu szybkiego przywrócenia dobrego wyglądu skóry oraz w charakterze bazy pod makijaż. Krem może być stosowany do pielęgnacji każdego rodzaju skóry o obnizonej kondycji, niedostatecznej jędrności i elastyczności skóry. Sposób użycia: Nanoś krem rano na uprzednio oczyszczoną skórę twarzy i szyi. Zaleca się przeprowadzenie kuracji w trybie codziennym w ciągu 3-4 tygodni. Dodatakowe informacje: AromaftemТМ - mikroemulsja składająca się z olejków eterycznych (OE) na bazie Aquaftem™. Posiada unikalne pod względem zróżnicowania funkcje. Nasyca skórę energią, reguluje jej naturalną równowagę, potęguje działanie aktywnych składników kosmetycznych. Naturalny aromat budzi uczucie komfortu emocjonalnego. AquaftemТМ - transportuje tlen do komórek skóry, poprawia mikrocyrkulację, stymuluje przemianę materii. C-PROTECT – specjalna rewitalizująca kompozycja olejków eterycznych z serii AROMAGE™ (rozmaryn, kurkuma, goździki, goździki, tymianek, oregano, majeranek), okazuje działanie antyoksydacyjne i immunostymulacyjne, chroni przed toksycznym działaniem promieni UV, zapobiega procesowi fotostarzenia się skóry. Olejek eteryczny z cytrusów (petitgrain, bergamotka, cytryna) - wykazuje działanie orzeźwiające, stymuluje zmęczoną i więdnącą skórę, zwiększa elastyczność ścianek naczyń włosowatych. Tonizuje i wzmacnia skórę, poprawia drenaż limfatyczny, likwiduje obrzęki oraz wyprowadza toksyny, rozjaśnia plamy pigmentowe \"Roślinny kolagen\" migdałów - zapewnia błyskawiczny efekt liftingu oraz jego utrzymanie, wyrównuje powierzchnię skóry, wygładza zmarszczki, nadaje gładkość i matowość. Olejek ze słodkich migdałów - normalizuje funkcje barierowe skóry, chroni ja przed utratą wilgoci.

AN-1 : Krem przeciwzmarszczkowy na dzień Z rewitalizującym Aromaftemem™ i ekstraktem z kory machulusa Opis Produktu: Niweluje i zapobiega powstawaniu zmian wiekowych skóry. Wygładza zmarszczki, nadaje skórze gładkość, chroni ją przed wpływem negatywnych czynników środowiska zewnętrznego, poprawia koloryt. Może być wykorzystywany jako baza pod makijaż. Sposób użycia: Nanoś krem rano na uprzednio oczyszczoną skórę twarzy i szyi. Zaleca się przeprowadzenie kuracji w trybie codziennym w ciągu 3-4 tygodni. Dodatakowe informacje: • AquaftemТМ transportuje tlen do komórek skóry, poprawia mikrocyrkulację, stymuluje przemianę materii. • C-PROTECT – specjalna rewitalizująca kompozycja olejków eterycznych z serii AROMAGE™ (rozmaryn, kurkuma, goździki, goździki, tymianek, oregano, majeranek), okazuje działanie antyoksydacyjne i immunostymulacyjne, chroni przed toksycznym działaniem promieni UV, zapobiega procesowi fotostarzenia się skóry. • Olejek eteryczny ylang-ylang sprzyja wygładzeniu zmarszczek • Ekstrakt z egzotycznej rośliny machilus posiada właściwości regeneracyjne. Regeneruje strukturę skóry, stymuluje syntezę kolagenu. Wygładza zmarszczki, chroni skórę przed promieniowaniem UV. • Witamina C – zwiększa jędrność i elastyczność skóry. Przywraca elastyczność ściankom naczyń włosowatych, zmniejsza łamliwość naczyń krwionośnych, zapobiega kuperozie. • Witamina E – zapewnia ochronę antyoksydacyjną. Posiada właściwości przeciwzapalne, likwiduje zaczerwienienia i obrzęki. • Wyciąg z oleju słonecznikowego wspomaga funkcje ochronne skóry • Skwalen – normalizuje równowagę lipidową skóry, likwiduje łuszczenie się naskórka • Proteiny ryżu stymuluje aktywność fibroblastów (komórek odpowiedzialnych za syntezę własnego kolagenu skóry), sprzyjają normalizacji gospodarki wodnej skóry • Masło Shea spowalnia proces starzenia się skóry, wygładza zmarszczki.

AQ-1 : Tonic-spray nawilżający Z rewitalizującą kompozycją olejków eterycznych C-PROTECT, olejkiem eterycznym z mięty, ekstraktem lotosu oraz minerałami morskimi. Opis Produktu: Nawilża, tonizuje i odświeża skórę, normalizuje jej gospodarkę wodną. Nadaje poczucie komfortu i orzeźwienia. Doskonale nadaje się do pielęgnacji odwodnionej skóry każdego rodzaju. Sposób użycia: Rozpylić tonik na uprzednio oczyszczoną cerę i poczekać, aż tonik wyschnie. W celu wzmocnienia efektu tonizacji i poprawienia wchłaniania można poklepać twarz opuszkami palców. Następnie nanieść krem Aromage Aqua lub inny krem z kolekcji Faberlic. Polecany do cyklicznego stosowania (3-4 tygodnie), jak również do regularnej pielęgnacji twarzy. Stosuj tonic-spray nie tylko rano/wieczorem oraz w celu ekspresowego nawilżenia w ciągu dnia: w pomieszczeniach, w których panuje suche powietrze, w samolocie, w upały, podczas ekspozycji na słońcu. Tonik może być rozpylany na makijaż. Dodatakowe informacje: • Wyciąg z komonicy nawilża, likwiduje podrażnienia, chroni skórę, normalizuje mikrocyrkulację, chłodzi i tonizuje • Wyciąg z alg różowych źródła wszystkich niezbędnych makro- oraz mikroelementów. Elementy mineralne aktywizują setki metaloenzymów lub fermentów, które bezpośrednio uczestniczą w procesie podziału i dojrzewania komórek skóry, syntezy kolagenu i elastyny, przemiany nienasyconych kwasów tłuszczowych i fosfolipidów. • Alantoina występuje w kiełkach pszenicy i ryżu, korzeniu żywokostu. Nawilżacz, który sorbuje wilgoć z powietrza i utrzymują ją w warstwie rogowej naskórka. Sprzyja regeneracji skóry, posiada właściwości gojenia ran. • Pantenol (prowitamina В5) – regeneruje strukturę naskórka, koi i zmiękcza skórę, sprzyja gojeniu uszkodzeń skórnych. • C-PROTECT - specjalna rewitalizująca kompozycja olejków eterycznych z serii AROMAGE™ (rozmaryn, kurkuma, goździki, goździki, tymianek, oregano, majeranek), okazuje działanie antyoksydacyjne i immunostymulacyjne, chroni przed toksycznym działaniem promieni UV, zapobiega procesowi fotostarzenia się skóry. • OLEJEK ETERYCZNY Z MIĘTY – wykazuje działanie tonizujące i stymulujące, nadaje uczucie chłodu i świeżości, normalizuje mikrocyrkulację, likwiduje uczucie dyskomfortu np. uczucie ściągniętej skóry lub uczucie szczypania, likwiduje napięcie mięśniowe, co prowadzi do relaksacji mięśni mimicznych a co za tym idzie wygładzenia zmarszczek.

AQ-2 : Krem „Nawilżenie przez 24 h” Z rewitalizującym Aromaftemem™, ekstraktami wodnych i pustynnych roślin. Opis Produktu: Intensywnie nawilża skórę w ciągu całego dnia, sprzyja utrzymaniu wilgoci w powierzchownej i głębokiej warstwie skórnej. Błyskawicznie likwiduje suchość i uczucie ściągniętej skóry, lekkie podrażnienia i zaczerwienienia skórne. Przynosi uczucie komfortu i chłodu. Doskonale nadaje się do pielęgnacji odwodnionej skóry każdego rodzaju. • Witamina E – przeciwutleniacz, chroni przed wolnymi rodnikami i utrzymuje łączność bariery epidermalnej. Działa przeciwzapalnie, likwiduje zaczerwienienia i obrzęki. Poprawia nawilżenie skóry oraz przyczynia się do wygładzenia zmarszczek. • WITAMINA F – odbudowuje barierę epidermalną. Reguluje oraz normalizuje gospodarkę lipidową naskórka, odbudowuje jego funkcje barierowe. Zwiększa syntezę własnych ceramidów skóry, będąc ich podstawowym elementem strukturalnym. • OLEJEK ETERYCZNY Z MIĘTY – wykazuje działanie tonizujące i stymulujące, nadaje uczucie chłodu i świeżości, normalizuje mikrocyrkulację, likwiduje uczucie dyskomfortu np. uczucie ściągniętej skóry lub uczucie szczypania, likwiduje napięcie mięśniowe, co prowadzi do relaksacji mięśni mimicznych a co za tym idzie wygładzenia zmarszczek. Dodatakowe informacje: • C-PROTECT - specjalna rewitalizująca kompozycja olejków eterycznych z serii AROMAGE™ (rozmaryn, kurkuma, goździki, goździki, tymianek, oregano, majeranek), okazuje działanie antyoksydacyjne i immunostymulacyjne, chroni przed toksycznym działaniem promieni UV, zapobiega procesowi fotostarzenia się skóry. • WYCIĄG Z KOMONICY nawilża, likwiduje podrażnienia, chroni skórę, normalizuje mikrocyrkulację, chłodzi i tonizuje • Wyciąg ze słodkowodnych alg hawajskich nasycony kompleksami poliwitaminowymi, posiada właściwości antyoksydacyjne oraz stymulujące proces regeneracyjny. Posiada wyraźne właściwości odmładzające. Utrzymuje wodę w przestrzeni międzykomórkowej, sprawiając że staje się ona bardziej elastyczna. • WYCIĄG Z PIEPRZYCY SIEWNEJ - kwasy galakturonowe („roślinny kwas hialuronowy” №2) aktywizuje syntezę kwasu hialuronowego, kolagenów i dekoryny w skórze właściwej, likwidują łuszczenie się naskórka, wygładzają zmarszczki, restrukturyzują skórę właściwą, uelastyczniają skórę. Zwiększają zdolność skóry właściwej do utrzymywania wilgoci, co zwiększa jędrność skóry. • Wyciąg z KORZENI TRAWY PUSTYNNEJ IMPERATA CYLINDRICA utrzymuje wilgoć w komórkach skóry, zawiera jony potasu o zwiększonym stężeniu, które utrzymują równowagę przemiany wodno-solnej na poziomie komórkowym potrafią aktywnie utrzymywać wodę w potwornych warunkach pustyni i słonej gleby! • Kolagen morski wytwarza na powierzchni skóry lekki, nawilżający film, który utrzymuje wilgoć na powierzchni oraz zapobiega jej parowaniu. • Olejek z makadamii i masło Shea – źródło niezastąpionych kwasów tłuszczowych do osiągnięcia miękkości i delikatności skóry , szybko się wchłaniają, podtrzymują nawilżenia skóry, posiadają właściowści ochronne • Skwalen – składnik pochodzenia roślinnego. Posiada właściwości ochronne, zmiękczające i utrzymujące wilgoć.

Gość fdjbjogjboujgb
polecam dobry apteczny filtr - AVENE, La rche Posay, Bioderma, względnei iwostin do tego łykaj antyoksydanty i zdrowa dieta

Gość monika.z
Witam, Mam REWELACYJNY loton do twarzy z płynna glukozaminą i zieloną herbatą. Co powoduje? Mianowicie ROZPRASOWYWUJE ZMARSZCZKI już po 3 miesiącach jest świetny efekt. Co lepsze kosmetyk ten firmy luksusowej NouriFusion seria SkinActivator ma TYLKO składniki naturalne, więc nikogo nie uczuli (100% hypoalergiczny). Cena to ok 240zl. Można go nabyć u mnie:) Moje klientki są bardzo zadowolone i chętnie przychodzą po inne kosmetyki. Leczą blizny potrądzikowe-nie musisz wydawać mnóstwo kasy na zabiegi chemiczne-sama stajesz sie kosmetyczką domową przy tych produktach. Moja znajoma wyleczyła sobie twarz (wirus brodawczaka ludzkiego skóry!!!)+oczyszczenie organizmu=efekt piorunujący bez chemii i zabiegów!!! POLECAM KONTAKT: monika 791356136 email:centrum-wellness@o2.pl

Gość Agata36
Też mam 36 latek i używam kremików Profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+ marki Eva Natura. Super kosmetyki o super działaniu.

Gość kolejny teamt założony po to
by sie zareklamować jako dystrybutor produktów mam 34 lata - też szukam skutecznej pielęgnacji, ale w życiu nie zdecydowałabym się na kosmetyki polecane mi on line, bez sprawdzenia mojej skóry, w dodatku przez handlarzy a nie profesjonalistów

Gość monia.z
Jeśli chodzi o kwestię kosmetyków przez internet wysyłanych, to ja osobiście najpierw polecam Paniom zabieg pielęgnacyjno-instruktażowy na twarz, na ktróym wykorzystuję gamę kosmetyków, które później można u mnie nabyć lub zamówić prosto od producenta. Taki zabieg polega na oczyszczeniu,nawilżeniu i rewitalizacji skóry do 3-ciej dermo warstwy. Jest zupełnie bezinwazyjny, czyli NIE mechaniczny i NIE chemiczny. Są to maseczki, które już po pierwszym zastosowaniu dają rewelacyjne efekty!!! Taki zabieg kosztuje u mnie tylko 29,90zł !!! (PROMOCJA), bo normalna cena to ok 120zł. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to nie zwlekać. Od razu podczas takiego zabiegu uczę Panie jakich powinny stosowac kosmetyków i jakie ruchy powinny wykonywać:) przyjemne z pożytecznym łączymy i miło spędzamy czas na rozmowach o pielęgnacji skóry i odżywianiu. POLECAM I ZACHĘCAM !!!!!!

Gość kartob76
Ja polecam kremy FABERLIC. Są na bazie tlenu, małouczulajace. Ja miałam okropny problem z łuszczącąsie skórą na twarzy i te kosmetyki mi pomogły. Dlatego z nimi zostałam. Ceny podobne jak w AVON czy Oriflame. Jeśli Panie byłyby ciekawe to podaję swój mail. kontakt@faberlicos metics.pl (moja prywatna strona).

Gość gość
Ja używam i sobie chwalę krem na dzień DERMIKI z serii BIOGENIQ . Bardzo dobry kremik nawilżajacy na dzień. Ma ekstrakt z trawy kunai, która to trawa ma taką właściwość, że zatrzymuje wodę w skórze. Więc dla takiej 35 letniej skóry, która niestety tę zdolność wraz z upływem lat traci - zbawienne. :) Ponadto co z pewnościa mniej ważne. -przyjemny zapach i lekka konsysytencja. No i co już naprawdę mało istotne, ale cieszy. Bardzo ładny nowoczesny słoiczek.