Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marwinka

co robicie dziewczyny , że tak ładnie wyglądacie?

Polecane posty

Gość marwinka

Ja mam szarą bladą cerę z zaskórnikami i pojedynczymi pryszczami. Matowe, cienkie włosy , ktore w ogole się nie ukladają, zwykle noszę je spięte w kucyk. Na codzień nosze dżinsy i sweterki, bardzo rzadko sukienki, ktorych mam chyba tylko ze 3. Mam 24 lata ubieram się jakbym miala lat 17. Co zrobić zeby wygldać lepiej? Mam już dość swojego odbicia w lustrze. Chcialabym wygldac elegancko, miec ladną cerę i wlosy. Help!!!!

Gość niebieskoooookaa22
myślę, że elegencko będziesz wyglądała gdy załóżysz np. kozaki długie+spódnica+sweter/golf +biżuteria, np. większe kolczyki lub broszka czy korale (oczywiście wszystko grubsze abys nei zmarzła ;) ) jeżeli amsz zanieczyszczoną cerę, to moze idź do kosmetyczki na oczyszczanie? ja byłam w wakacje, buźka oczyszczona jest, a teraz smaruje kremem Hipp w rossmanna- który mnie nie zapycha tak mi się wydaje ;)niezapychający krem musisz sama dobrać, bo każdą zapycha cos innego (teraz obawiam się zimy, bo kremy bardziej tłuste sa na parafinie i innych świństwach :o nie wiem co ja wybiorę) i może witaminy łykać? np. silica, inneov, albo i drożdze z wit. mam nadzieję, że choć odrobine pomogłam :P :)