Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje marzeniee

kto waży tak jak ja 42 kg ???

Polecane posty

Gość moje marzeniee

przy wzroscie 163 cm

Gość moje marzeniee
w pasie 61 w biodrach 85 w biuscie 77 udo 43 łydka 32 biceps 22 nadgarstek 13

Gość moje marzeniee
jestem zalamana :( moja wga max. to 46kg. Przyszła nerwica, wmioty po kazdym posiłku i waga spadla do 39 kg... moja mama normalnie plakala jak mnie widziala jak sie meczylam... teraz jest juz lepiej i waga 42 kg i nie moge nawet kg wiecej przytyc... wstydze sie na ulice wychodzic...

Gość lulika
ojjj malutko wazysz. moze to banalne ale jedz, jedz i jeszcze raz jedz .

Gość fbuwbf
hej przy wzroscie 163, 42 kg to nie tak malo ja waze 49 przy wzroscie 168 i czuje sie super laska faceci uwielbiaja szczuple kobiety

Gość kamikaaaa
Ja waze 43kg przy wzroscie 169 :-( Nie moge przytyc a jem tylko na co mam ochote. Tez bym chciała przytyc ale nie moge:-(

Gość a jak jestem blondynką
kamikaaa ło matko to ty musisz wyglądać jak szkielet ja byłam zawsze szczupła mówili na mnie anorektyczka ale byłam zdecydowanie grubsza od ciebie

Gość moje marzeniee
musze sie wziąc za siebie i wiecej jesc... moze jakąs odzywke ...

Gość nie mam pytannnn
a jak jestem blondynką --> wez sie .... w ten głupi łeb!! dziewczyna pisze ze nie moze przytyc a Ty jej od szkieletow..

Gość moje marzeniee
do przedmówczyni .... niektorzy nie rozumieją takich problemów... nie ma sensu się tym przejmowac....

Gość nie mam pytannnn
racja:/ niestety

Gość moje marzeniee
tak czytam wypowiedzi osob na forum >> jak przytyc

Gość moje marzeniee
upss reszta nie przeszła... a pisałam ze jest wiele osob z tym problemem co ja a mimo to ja osobiscie nie poznałam takiej osoby... wiem ze byloby mi razniej :)

Gość mala_mi17
mam bardzo podobne do Ciebie wymiary:) wzrost: 161cm waga: 41-43kg (różnie ;p) biodra: 87cm talia: 60cm biust: 78cm (:() udo: 44cm łydka: 32cm Z tym, że mój największy spadek wagi to było 34kg... Wyglądałam wtedy jak chodzący szkielet. A najwięcej ważyłam - całkiem niedawno - też 46kg. Jednak ostatnio schudłam..:(

Gość moje marzeniee
moja waga tez sie waha... masz 17 lat i jestes nastolatka jeszcze a ja 23 i to gorzej wygląda ... jak bylam młodsza wazylam wiecej ...

ja waze 40 z tym ze taka waga jest dla mnie w sam raz bo mam 150 cm. wymiary mamy bardzo podobne biust 77cm talia 63 biodra 84 w udach mam wiecej a w lydkach mniej chyba 28cm. najlepiej idz do lekarza, pewnie ci pomoze

kurde:/ wkurza mnie jak ktoś mówi \"jedz jedz a napewno utyjesz\" bo to nie prawda!!!! Można jeść jak prosiak za przeproszeniem ale jeżeli masz lekkie kości i drobna budowe ciała to od razu nie przytyjesz do 54 kg. Po prostu taka już twoja natura,masz za dobrą przemiane materii.....ja sama mam z tym problem przy wzroście 167 waże 48 kg chciałabym utyć tak chociaż do 52-53 kg. Wszyscy mi zarzucają że jem jak wróbelek a to nie prawda!!! Codziennie objadam sie różnymi tłustymi pokarmami i regularnie odwiedzam restauracje typu \"fast food\" i co?? własnie nic....moja waga stoi w miejscu....taka juz moja natura i chyba musze sie z tym pogodzić....i chociaż nie wyglądam na \"wysuszoną\" i tak moim zdaniem jestem zbyt szczupła:( może ktoś wie jak przybrać na wadze,chociaż troszke.........?????

Gość ja niee wiem.......
ale też jestem ciekawa....