Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokieciki z kapusta

krokiety z kapusta - prosba o rady

Polecane posty

Gość krokieciki z kapusta

Chcialam zapytac doswiadczone Panie Domu , czy kapuste na farsz do krokietow trzeba dobrze wyplukac przed gotowaniem czy nie ? I czy ewentualnie mozna je zamrozic czy raczej lepiej tego nie robic ? Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krokieciki z kapusta
dodam ze kupilam kapuste KWASZONA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krokieciki z kapusta
hej gosposie , poswieccie mi chwilke , prosze :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak bardzo kwaśna to płukać
krokietów lepiej nie mrozić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krokieciki z kapusta
dzieki :)🌼

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba wypłukać
i to porządnie, bo będzie bardzo kwaśnia, nie wiem co chcesz zamrozić, ale jeśli krokiety to jak najbardziej, co do kapusty to nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja mrożę krokiety,i są bardzo dobre te mrożone jak i te jedzone na świeżo ,oczywiście kapustka z dodatkiem suszonych grzybków mniam mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz zamrozic
zarówno krokiety gotowe jak i farsz do nich. Ja po obgotowaniu kapusty, siekam ja drobniej i wrzucam na patelnie do przesmazonej cebulki z grzybkami. Jezeli farsz jest zbyt płynny dodaje troche bułki tartej. Jednak najlepsze krokiety sa z pieczarkami i żółtym serem lub z farszem z białek kapusty- takiej zesmazonej- pychota.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×