Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluplu

Jak zakończyć znajomosć z kochankiem

Polecane posty

Gość pluplu

Prosze mi poradzic bo sama nie wiem jak mam zkaończyc te miłosc i znajomosc po 2 latach prawie nie potrafie jakos podjac decyzji z drgiej strony wiem że nasz związek nie ma przyszłosci a ja czuje sie od niego uzalezniona

Gość pluplu
nie potrafie tak ja zdaje sobie ze to i moja wina jest

Gość powiedz mu że jesteś w ciaży
i ma miesiąc na przeprowadzenie rozwodu :P

Gość ZaklinaczWarginy
Podsun mu kolezanke i go nakryj;)

Gość to tak jak z innym uzaleznieni
em.... np papierosami. Pewnego poranka musisz sobie postanoweic ze juz nigdy wiecej go nie zobaczysz, nie odbierzesz tel. itd.... i trzymac sie tego codziennie! Po jakims czasie ci przedzie...

Gość pluplu
to takie trudne on m dzieci ja mam dzieci nie chce jzu dluzej ciągnąc z drugiej strony niema dnia abym nie napisała do niego nie zadzowniła on jak nie zadzwoni tez mi brakuje ech

Gość pluplu
musztarda nie mam takie mozliwosci wyjazdu a jeszcze pech chciał ze mieszkamy blisko siebie

Gość pluplu
nie wiem jak mu to delikatnie powiedziec o tym ze jestem w ciązy nie uwierzy bo on sie zabezpiecza

Gość pluplu
musztarda chce zdaje sobei sprawe ze źle robie tylko nie potrafie nie ukrywam ze jest mi z nim dobrze

Gość pluplu
oj kac jest niezły niestey i wiem ze nie ma takiej mozliwosci abysmy byli kiedykolwiek razem a on powiedział ze pierwszy nie zerwie

Gość poprzejsiach
jeśli cię kocha...pozwoli odejść...najważniejsza jest szczerość z obu stron.Dziś zrobiłam to samo...zakończyłam swój/nasz romans...cierpię,mam pustkę,ale wiem,że to nie miało przyszłości-on zresztą też to wie...ja usłyszałam na koniec "wiem,że jesteś gotowa iść dalej w życie..."...PŁAKAŁM!!!

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Jesteś nie zdecydowana. Skoro taka jesteś to nas się nie pytaj bo to nic nie da. Jak ktoś wyżej dobrze napisał, musisz to rzucić jak papierosy. Powiedz mu że chcesz zakończyć ten związek, daj mu dobre wytłumaczenie. Chłopak będzie rozsądny i to zrozumie. byle Ty byś miała silną wolę i nie pisała do niego i nie odpisywała. Najlepiej zablokuj jego GG, pocztę i nr telefonu.

Gość edzio listonosz
hej plu plu, czy to Ty Romuś?

Gość Ruchacz 1234567899876543213
a ja czuje sie od niego uzalezniona Zrób mu loda na zgodę po co masz z nim zrywać facet potrzebuje dziurki na spermę :D

Gość oleksander
ciekawy jestem czy to nie prowo

powiedz mu ze masz taki wstydliwy problem ale musisz mu powiedziec - powiedz ze sie nabawilas choroby wenerycznej...

Gość ewka1029384756
webster ales jej doradzil nono

Powiedz, że mąż ma podejrzenia i że przypał jest. W ogóle po chooj się wpierdalacie w takie relacje? Pomyśl co o Tobie będą myślały Twoje dzieci jak się wyda. Chyba nie fajnie jest mieć matkę koorviszona

Gość bylakochankajanka
Poprostu przestac pisac, dzwonic i w ogole sie odzywac, wiem ze ciezko bo sama mam to za sobaale innego wyjscia nie ma