Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeee

SOLARIUM A BLIZNY PO TRADZIKU

Polecane posty

CZY KOMUS POMOGLO SOPLARIUM NA TE WSTRETNE PLAMY??

hej odezwijcie sie

Gość brawoooo
mi pomaga w ten sposob ze nie ma juz takiego kontrastu:D bo blizna+blada cera to jednak widac strasznie:/

pomogło??? chyba sobie raczysz żartować! opalanie, czy to na słońcu, czy w solarkum, UTRWALA blizny! powodzenia życzę!

mi jakos nigdy opalanie nie utrwalilo blizn mam teraz nowe,ale po starych nie ma sladu po wakacjach

Gość izzzzzzzzz
blizn sie nie opala!!!!!!!!!!!!!! ewentualnie mozesz urzywać pilingów,aby spłycic blizny.Warto udac sie do dermatologa,oni naprwde potrafią c uda:) Jakis czas temu zadrapałam sie w czoło,następnego dnia obudziłam się z podwójnym czołem:/,niałam pełno ropy.W miejscu zadrapania urzyłam sprytusu aby odkazic,tak odkaziłam ze spaliłam skórę i miaąłm wielkiego grubego strupa na pól czoła,strupa bardzoglębokiego,a ropę dalej miałam i ciagle mi rosło.Poszłam do dermatologa,dostalam antybiotyk ze sterydem i wszystko zeszło,a blizny nie mam:)

antybiotykom mowie NIE!!!! podobno acne derm jest dobry ktos slyszal?

Gość Słomka .
Czy solarium pomaga - nie wiem . Jeszcze nie byłam , bo mam 15 lat . Ale w tamtym roku byłam na wakacjach we włoszech . Słońce niesamowite . Nie malowałam się , tylko opalałam twarz jak najbardziej się dało . Całe wakacje była piekna , głądka i bez blizn . A dodam , że blzny po trądziku mam na CAŁEJ twarzy i są okropne . Czwrwono fiolotewe i robię wszystko , żeby się ich pozbyć . Niebavem wybieram się na solarium . Chcę zobaczyć , może to pomoże . aaaa i na blizny dobry jest no scar perła inków . Kupisz za 5o zł . Jest rewelacyjny !

no własnie mam bardzo dużo blizn po trądziku. Nie są one jakoś bardzo widoczne ale ja je widzę i przeszkadzają mi bo chciałabym mieć ładną skórę. Myslałam o zabiegu Mobilift, ale boje się że nie będzie efektów. Miała któraś z Was taki zabieg? :)

Gość gość
Mobilift to bardzo dobry zabieg na blizny. Jest też dobry w przypadku trądziku. Sama pewnie w życiu bym nie wpadła, żeby iść na ten zabieg, ale byłam na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Gdyni i kosmetolog doradziła mi go. Kilka zabiegów i po bliznach :) Możecie męczyć się z kremami i solarium ale to Wam aż tak nie pomoże, a wiem bo sprawdzałam już to wszystko