Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla236

CO MYSLICIE O CHLOPAKU KTORY...

Polecane posty

Gość olla236

broni sie pzred pojsciem do lozka / Chodzimy razem juz 5m-cy a on dalej nic sa pieszczoty intymne ale nic poza tym, pytalam sie go o to ale on sie wymiguje. Dziewczyny odp bo nie wiem co mam zrobic a zalezy mi na nim

Gość to jestTT
PO PROSTU GEJ ZOSTAW GO

moze ma malego i sie wstydzi, moze jest prawiczkiem i sie boi ze cos nie tak pojdzie, powodow moze byc wiele, moze po prostu pogadajcie o tym?

Gość zupelnie odwrotnie
mam zupelnie przeciwny problem do Ciebie ,jemu chyba nigdy nie mija ochota....brrr

Gość olla236
ponieważ jestem niezbyt ładna więc przejmuje inicjatywe by ktoś mnie chcial poki jeszcze nie zbrzydlam do konca. a on nic.

Gość olla236
ja mam prawie caly czas ochote na sex a on to sie mi nawet dotknac nie da probowalam z nim o tym porozmawiac ale on mowi zebym dala spokoj albo zmienia temat. Poza tym ma wysokie cisnienie ok 200

Gość ja jestem z chlopakiem dluzej
i zupelnie odwrotnie u nas jest ;) Czy to znaczy ze ze mna jest cos zle? A Ustawa jak przewiduje? Po ilu miesiacach? :D

Gość a_patio
odziedziczylem penisa po mamie

Gość olla236
chodzi mi o to ze ja potrzebuje sexu pieszczoty mi nie wystarczaja nie mam ochoty czekac. poza tym on jest facetem i to on powinien naciskac a nie ja cos jest nie tak tylko nie wiem co.

Gość olla236
na 99% jest prawiczkiem ale czy to takie straszne ? Nie byl w zadnym powaznym zwiazku co mnie dziwi bo jest bardzo przystojny idziewczyny sie za nim ogladaja.