Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyka

test a alkohol --------------------proszę odpowiedzcie.

Polecane posty

Gość katarzyka

nie mam się kogo poradzić. Za 2 godzinki przyjda do mnie koleżaneczki na damskie ploteczki - tu pojawia sie pytanie , jutro robię test ciążowy - czy mogę dziś napić się piwa?? czy to nie wpłynie na wynik testu?? proszę odpiszcie.

Gość katkamatka
Nie wpłynie, ale jeśli podejrzewasz ciążę, to nie wypij zbyt dużo ;)

Gość katarzyka
nie takich wypowiedzi oczekiwałam, nie chodzi o to ,że się upiję ale 1 piwo .

alkohol nie ma wpływu na test, ale skoro podejrzewasz ze jestes w ciazy to moze nie pij? jak wyjdzie ci pozytywny to bedziesz sie stresowac pozniej.

Gość katarzyka
dobrze,że nie wpłynie wynik. ale to 1 piwko mi dziś zaszkodzi ??? - jeśli okaże się,że jestem???

Gość katarzyka
konkubina zbynka - ty normalna nie jesteś szkoda czytać twoich wypowiedzi. dziewczyny- czyli jednym słowem - 1 piwo mi nie zaszkodzi? i na test wpływu mieć nie będzie???

Wiesz co, a może zrób sobie ten test teraz?? wiem, że powinno się robić z poranego moczu itd, ale jeżeli spóźnia Ci się okres kilka dni to i wieczorem ciąża wyjdzie...ja zrobiłam wieczorkiem i wyszły dwie grube krechy (wcześniej wypaliłam papieroska, ostatniego zresztą...)

Gość katarzyka
platynowa brunetko --- dziś nie bardzo na test ponieważ to jutro mam dostać okres, także wolę jutro rano test zrobić żeby był wiarygodniejszy. ale troszkę mnie dziewczyny lekko skołowały,że mogę zaszkodzić 1 piwkiem

Gość katarzyka
oj jedno to chyba wypiję, a jakbym nie wiedziała,że spodziewam się dziecka? jakby to była wpadka? chyba wyolbrzymiam.

Wyolbrzymiasz zdecydowanie. Nie widzę nic złego w kieliszku wina, szampana czy piwie. W papierosach również - nie każdy potrafi rzucić nałóg (naprawde szkodliwe dopiero od 6 miesiąca). Grunt, żeby to wszystko robić z głową i nie przeginać.

Gość katarzyka
ROSALINDA PACZEKO - no tego mi właśnie trzeba było. masz rację ważne,żeby nie przeginać i wszystko robić z głową. więc wypiję dziś piwko, a jutro zrobię test. dziękuję wszystkim dziewczynom za pomoc. :)

Gość katarzyka
fajnie - ktoś skasował wypowiedzi konkubinki zbynki. dzięki :)